Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
-
@bella sebebini sorduğumda mülakat komisyonunda değişiklik oldu bu yüzden yeniden düzenliyoruz dediler.
-
Büro’dan mülakata giren arkadaşlar, mülakatlarınızın tümü bitince rakip de olmadığımız için bizimle paylaşabilirseniz çok seviniriz, hepinize başarılar
-
@bella beni de aradilar carsamba gunu mulakatim sali gunune alinmid 1 gun oncesi yani
-
Sınava girmiş olanlar öğleden sonra gerçekten 18.00 a kadar sürüyor mu acaba? Yoksa daha erken bitiyor mu?
-
@pomodoro arkadaşlar sizce sonuçlar ne zaman aciklanir
-
Memurlar.net de 2014 alımları yorumlarını irdelemiştim. Şaka gibi ama mülakatların bitiminin ertesi günü açıklanmış. Tabi o zaman daha az kişi alınmış ama yine de şaşırtıcı. Gerçi kurum maşallah süreci seri götürüyor. Hayırlısı olsun bakalım
-
@justaa evet ben de gördüm bunu belki günlük değerlendiriyorlardır
-
Kusura bakmayın ilk mülakat deneyimim olacak çok bilgim yok o yüzden soruyorum. Bu 4 saatlik aralik belirtilmiş ya hani işte o aralık'ta olan herkes merkeze saat saati 14.00 dan önce mı gidecek? Neden her adaya belirli bir aralık yok?
-
@bella günlük degerlendirmeleri daha objektif ve liyakatli olur. Aslinda olmasi gereken o.sozlude hepimize puan veriliyor. Bittikten sonra da o puanlari sisteme girmek.
-
@marvelous belirli bir saat verilmediğinde evet hocam herkes aynı saatte orda olur. Benim 2 de gidip 5.30da mülakata girdiğim yer olmuştu.
-
Mülakatım 14.00-18.00 arasında sizce sonrasında 20.00 uçağına yetişebilir miyim?
-
@pomodoro aynısını ben de düşünüyorum akşam 18 00 trenine yetişebilir miyim diye.
-
@lordwachusett ilk beş kişi arasındaysan yetişirsin bence. Değilse risk. Ajansa metro ulaşımı da yok maalesef keşke olsaydı. Umarım taksi durağı vardır yakında. Dolmuş otobüs zaman kaybettirecek çok.
-
@pomodoro kişi başı yaklaşık kaç dakika sürüyor mülakatlar onu bilsek tahmin yürütülebilir aslında
-
@pomodoro hocam kurumu arayıp durumu bildirin. Gördüğüm kadarıyla kurum herkese yardımcı olmaya çalışıyor. Normalde liste yayınlanır aday gelirse gelir gelmezse üstü çizilir biter iş. Kurum herkesin talebini tek tek karşılamaya çalışıyor. Ben kalacak yer sorunumu bildirdim. Yardımcı olmak için ellerinden gelen herşeyi yaptılar. Günümü ve saatimi yeniden düzenlediler.
-
@lordwachusett hocam aynı şey sizin için de geçerli. Kuruma durumu anlatın. Kesin yardımcı olurlar.
-
bu arada acaba kendi kendime gelin güvey mi oluyorum bilmiyorum ama günleri öne çektiklerine göre gelmeyecek aday mı fazla acaba? Bu durumda şansımızın artacağına dair umut doğdu içime
-
@nedesek gelmeyen adaylar bürodan ve sekreterlikten olmalı. Diğer bölümler daha başlamadı.
-
@nedesek Kurumun yardımcı olmaya çalıştığını farkettim ama bölümümdekilerle aynı gün ve saatlerde girmek istedim. Belki gidince söylerim sona bırakmamaları için, uçuşum var Ankaradan yaşayan arkadaşlardan önce alabilirler mi diye.
-