Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
-
@izo bende öyle düşünüyorum. Teşekkürler :))) açıklama adına
-
Bugün büro görevlisi arkadaşların mülakatı başladı hepsine başarılar dilerim. İzlenimlerini paylaşırlarsa en azından kurum ortamı falan çok makbule geçer. Tekrar başarılar dilerim
-
Evet arkadaşlar, en azından ne kadar sürdüğünü nasıl bir havada geçtiğini, kaç kişilik komisyon karşısında olduğunuzu vs aktarabilirseniz cok guzel olur.
-
Merhaba arkadaşlar. Bugün benim kuzenim girdi. İnanılmaz etkilenmiş ortamdan. Kapıda sıkı bir güvenlik kontrolünden geçmiş. Burada telefonunu bıraktırmışlar. Güvenlik eşliğinde bekleme salonuna geçirmişler. İçeri girince şok oldum diyor. Açık büfe snack tarzı ikramları olmuş. Kurumda görevli memurlar ile sohbet etmişler. Çok pozitifmiş herkes. Sırası geleni üst kata almışlar. Komisyon 5 kişiymiş. Ciddilerdi diyor. Ama yine de pozitiflermiş. Türkiyenin üye olduğu kuruluşları sormuşlar. Ama genel olarak olumluydu diye anlattı.
-
@nedesek öncelikle cok teşekkürler paylaştığınız için. Muhtemelen uzman yardımcıları icin yapılacak mulakat alanlarla ayrıldığı icin farklı ve daha detaylı olacaktır ama zarf usulü mü soru sormuşlar kendisine yoksa sohbet havasında sürmüş ve araya sorular mi sıkıştırmışlar?
-
@serengunes zarf ya da fanus usulu değilmiş. Aralarda sormuşlar 4 soru. Mezopotamya, İstiklal Marşı ve Erasmus sormuşlar.
-
bugün biraz kafam karışık, bu gruptakilere de danışmak istedim, malum kpss 2021/1 tercih kontenjanları açıklandı. benim de uluslararası ilişkiler diplomamın yanı sıra mütercim tercümanlık diplomam da var ve yalnızca üç tane mütercim kadrosu açılmış. tercih yapıp yapmamak arasında kaldım, tercih yaparsam ve atanırsam ama ulusal ajans olursa zaten çok az olan kadroyu boş yere işgal etmiş olacağım. ama tercih yapmazsam ve ulusal ajans da olmazsa bu sefer ben açıkta kalacağım. siz olsanız ne yapardınız?
-
@izo feragat vermek için hiç zaman olmuyor mu? ajans çok uzatmıyor gibi süreçleri.
-
@nedesek konu mezopotamyaya nasıl gelmiş acaba genel kültür soruyorlar demek ki. Bu konuda yapacak bir şey yok, bildiğimiz bir şey çıkarsa ne ala.
Teşekkürler paylaşımınız için, kuzeninize başarılar.
-
@pomodoro büro personelinin sınavı da gkgy idi belki ondan daha ağırlık vermişlerdir
-
@pomodoro ikisi de olursa mütercim kadrosunu değil ajansı tercih ederim. ancak merkezi atamalarda feragat oluyor mu bilmiyorum. eğer oluyorsa çok mantıklı. ben de vicdanen rahat olurum.
-
@izo sizi çok iyi anlıyorum ama bence mutlaka tercih yapın çünkü burasının olacağı belli değil hiçbirimiz için
-
@bella bu arada geçen dönemki alımlara baktım sadece iki mütercim alınmış ve çok yüksek kapatmış, bu yüzden zaten tercih yapsam da gelmeyecek sanırım. biraz daha içim rahatladı ヅ
-
Bugün mülakata giren gruptan bilgi paylaşabilecek olan var mı? Ortalama kaç dakika sürüyor, herkese dörder soru mu soruldu vs.
-
Az önce arayıp mülakat tarihimi öne aldıklarını söylediler. Başka aranan var mı bu şekilde?
-
@nominee beni de aradılar bir gün öncesine aldıklarını bildirdiler.
-
@nominee Beni de aradılar
-
@nominee 2 gün öne alınmış benim de
-
@nominee benim de iki gün önceye aldındı mülakat tarihim.
-
@izo neden boyle oldu acaba?