Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
-
@pomodoro Mülakat tarihleri siteden mi açıklanacak ? Şu an beklemedeyiz sanirim
-
@egemenovic evet 2013 sınavında sorulan mülakat sorulara insanların anlattığı kadar baktım da genelde kurum ile ilgili sorular var. Acaba alan ilgili soru olur mu ki?
-
@marvelous, içinde söyledi: Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
@egemenovic evet 2013 sınavında sorulan mülakat sorulara insanların anlattığı kadar baktım da genelde kurum ile ilgili sorular var. Acaba alan ilgili soru olur mu ki?
Bilemeyiz her kurum farklıdır herhalde. Hem o zamanki mülkata yapanlarla yenileri farklı olacaktor daha genç ve spesifik davranabilir.
-
@pomodoro evet baskan dahi değişmiş, ne soracakları belli olmayabilir
-
@pomodoro bir kaç bakanlıkta mülakata giren insanlar ile tanışma fırsatım oldu. bir çoğu kurum ile ilgili soru gelir diyor fakat benim aklıma takılan önceden girenlerin hiç birisi alan ile ilgili soru soruldu gibi bir açıklama yapmamış hayırlısı göreceğiz. Nasipten ötesi yok. Herkese başarılar dilerim. Allah muvaffak kılsın.
-
@marvelous belli olmaz. Fanustan çekilen sorular genelde alanla ilgili oluyormuş.
-
Bugun cok açıklanan sınav oldu belki mülakata gelmeyecek insan sayısı artabilir sonucta ulusal ajans sözleşmeli
-
Arkadaşlar bir sorum var. Sözleşmeli memurun ilk maaşı da kadrolu memur gibi peşin mi yatıyor?
-
@bella şu zamanda insanların mülakata gelmeme lüksü olduğunu sanmıyorum.İdari hizmet sözleşmesine çok takılmış herkes, buranın maaş ve diğer imkanlar açısıdan bakanlık merkez uzman yardımcılığından bir farkı yok. KHK 666- kamuda eşit ücret
-
Ekonomi maliye mülakatını kazananlar burada mı?
-
@pomodoro hocam fanustan çekilme eski forumlarda mı yazıyor? Ben baktım öyle bir şey göremedim.
-
@clementine bu kurum için değil ama başka mülakatlarda oluyor belki ekleyebilirler bir tane. Yanlış yönlendirmeyeyim yani, bilgim yok.
-
@justaa halihazırda zaten atananlar için söylemiştim
-
@justaa evet arkadaşlar, ek olarak sözleşmenin feshi de 657'deki durumlara atıf yapılarak sıkı şartlara bağlanmış. sıkıntılı bir durum yok yani.
-
Mülakat tarihleri bugün açıklanır mı sizce? Kurumla iletişime geçen arkadaşlar vardı.
-
@dpercin çok haklısınız. :))
-
@kimondra 10 dk. önce görüştüm. Bugün açıklanır dediler
-
@1827dekar Teşekkürler, hayırlısı olsun hepimiz için. Şimdiden herkese başarılar dilerim.
-
@kimondra arkadaşlar büro personeli maasi hakkinda bilgisi olan var mi
-
mesai saati bitecek ama açıklamadılar acaba yarına mı kaldı