Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
-
@carpe-vita kızılaydan yaklaşık 8-9 km kadar mesafe var. ben de 40-50 lira civarı tutar diye tahmin ediyorum. bir de 192-193 ve 194'ün yanı sıra 263-7, 481, 481-6, 153 numaralı otobüslerde bi 300-400 metre yakınına getiriyor kurumun ve bildiğim kadarıyla daha az trafiğe soktuğu için daha hızlı gidebiliyorsunuz. ama @zetaltunmeşe'nin bahsettiği otobüsler tam kurumun önünden geçiyor.
-
@izo arkadaşlar mulakatlar 15 i mi son.one alinmalar plduya
-
@zetaltunmeşe Teşekkürler
-
@izo Teşekkürler yanıt için. Ben msb mülakatı için kızılay avmden msb eğitim merkezine 40 TL vermiştim taksi için. Haritadan baktım şimdi yaklaşık 5 km imiş Kızılay msb eğitim arası. Kızılay ulusal ajans arası da sizin dediğiniz gibi 9-10 km varmış. Düz mantıkla Kızılaydan taksi 70-80 lira civarı tutacaktır en az. Taksi kullanacaklara duyrulur
-
Merhaba arkadaşlar benim de mülakata gitmeden önce merak ettiğim şeyler vardı. O yüzden açıklama yapayım.
Aştiden gelecekler için ben taksi kullandım. 25 tl gibi bir ücret alıyor ki bence gayet makul bir fiyat. Dolmuş kullanacaklar Aştiden alt geçitten karşıya geçerek durağa gidebilir. Bunu da dolmuşla döndüğüm için biliyorum.
Telefon ve cihazlar sitede de yazıldığı gibi güvenlikte alınıyor. HES kodunuz da alındığı için hazırlıklı olun. Kimliğiniz güvenlikte kalıyor çıkarken alıyorsunuz.
Sizi bir personel karşılıyor ve onunla birlikte bekleme salonuna gidiyorsunuz. Bu arada tüm personeller güler yüzlü ve tatlı insanlar. Sizinle sohbet ediyorlar. İkramlardan alabileceğinizi söylüyorlar.
Sıranız gelince yine bir görevli eşliğinde üst kata çıkıyorsunuz. Bir odada maskenizi değiştirip bekliyorsunuz. Sıranız gelince de mülakata giriyorsunuz. Bir masaya oturuyorsunuz ve konuşmaya başlıyorsunuz.
Mülakat öncesi kendinizi tanıtmanız isteniyor. Sonrasında soru cevap eşliğinde devam ediyor. Komisyon 5 kişi. Bunu zaten görevliler size mülakat öncesi söylüyor. Soruların ben hepsini bilemedim. Ben elendim kalan arkadaşlara bol şans diliyorum.
-
@rasgar Ayrıca mülakatlar yaklaşık 10 dk sürüyor
-
@rasgar cok teşekkürler bu mesaj icin. Siz hangi branş icin mulakata girmiştiniz? ve sordukları sorular hangi alanlardandi? Sizin mesleğiniz ve kurumla ilgili sorular mi soruldu? İcerigine girmeden bahsetmek isterseniz cok sevinirim
-
@rasgar hocam bende bugun girdim en son giren bendim hatta gerçekten kurumda cok nezih bir ortam vear ve calisan herkes guleryuzlu.sorulan tum sorulari bildim insallah olur. Bayramdan once aciklanabilecegini soylediler ama tam emin olamadim
-
@eymenn0618 siz de hukuk grubundan girdiniz sanırım. Siz de izlenimlerinizi paylaşabilir misiniz? Persembe gireceğiz biz, branşlarımız da farklı
-
@serengunes yok hocam sekreterlik alandan girdim.sabah grubunun son sirasindaydim.
-
@serengunes 3 soru soruyorlar ve sonra genel konuşuyorlar. Bolumunle alakali soru soruyorlar gergin bir ortam yok hepsi guleryuzluydu.
-
@serengunes sekreterlik için girmiştim. Sorular genel kültür sorularıydı. Mesleğimi kendimi tanıtırken söylemiştim. O sırada konuşuldu. Kurumla ilgili de bir tane soru vardı sanırım belki fazladır inanın soruları hatırlamıyorum şu an tam olarak
-
Teşekkürler arkadaşlar, geçmiş olsun.
-
@rasgar hocam bende ayni bölümden giridm ama korkum son girmekti .Ama korktugum gibi geçmedi. Oradaki personel günlük değerlendirme olduğunu söylemişti
-
@eymenn0618 Geçmiş olsun, ben sormadım. O yüzden yorum yapamayacağım
-
@rasgar teşekkürler bu bilgiler için
-
@rasgar çok teşekkür ederiz tüm bilgiler için, ancak soruları bilemediniz elendim diye düşünmeyin bence, tavrınıza vs de bakarlar. İnşallah hayırlısı olur.
-
@eymenn0618 @rasgar ikinize de teşekkürler bilgilendirme için. umarım başarılı olursunuz. bilemediğiniz sorular olsa dahi kazanma şansınız var bence de, sonuçta mülakatta kendini ifade etme, hal ve hareketler, konuşma tarzı gibi faktörler de etkilidir sanıyorum.
uzman yardımcılıklarından henüz giren yok sanırım, ben ingilizce kısmını özellikle merak ediyorum, acaba mülakatta ingilizce sorular olacak mı?
-
İngilizce ne olabilir ki
-
@izo, içinde söyledi: Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
@eymenn0618 @rasgar ikinize de teşekkürler bilgilendirme için. umarım başarılı olursunuz. bilemediğiniz sorular olsa dahi kazanma şansınız var bence de, sonuçta mülakatta kendini ifade etme, hal ve hareketler, konuşma tarzı gibi faktörler de etkilidir sanıyorum.
uzman yardımcılıklarından henüz giren yok sanırım, ben ingilizce kısmını özellikle merak ediyorum, acaba mülakatta ingilizce sorular olacak mı?
Bu benim ilk mesajım ve umarım doğru yapmışımdır alıntılamayı ️
Ben de en çok bunu merak ediyorum. Bir arkadaşımın babası bu kurum çalışanıydı ve 2013 mülakatalarına tanıklık etmiş. Bir anda İngilizceye geçtiklerini söyledi mülakat esnasında
Şu an bilemiyorum arkadaşımın babası oradan ayrıldı ve kurumda neredeyse her şey değişmiş bugüne