Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
-
@serengunes arkadaşlar girişte telefonlar bırakılıyor görevli arkadaşlar sizinle beraber bekleme odasına yönlendiriyor. Daha sonra tekrardan görevli arkadaşlar mülakat odasına çıkartıyor sizi isminizi çağırarak. Kurumda çalışanlar çok iyiniyetli ve samimiler. Mülâkat odasına girdiğinizde önce kendinizi tanıtıyorsunuz, sonra kişisel sorular ardından genel kültür ve güncel olaylardan soru soruldu bana . Daha sonrasında ise 3 tane alan sorusu soruldu. Ortalama 10 15 dk arası sürüyor mülakatlar. Herkese başarılar.
-
@lordwachusett alan sorusundan kasıt mezuniyet bölümü ile ilgili mi yoksa kurum hakkında sorular mı?
-
Hukuk bitmedi arkadaşlar devam edecek yarın.
-
@lordwachusett @hukukcu95 çok teşekkür ederiz arkadaşlar, kurum ile ilgili sorular sormadılar sanırım sizlere
-
@lordwachusett iyi geçti mi peki kendi adınıza, yapamadığınız soru oldu mu? Kişisel sorular rahatsız edici miydi? Üstünüze geldiler mi?
-
@hukukcu95 sohbet ortamı olduğunu duydum bir kişiden daha, ama başkası çok ciddiydi dedi. Soruları eksiksiz yaptıysan kazanma şansın yüksek. Tebrikler
-
@lordwachusett @hukukcu95 öncelikle ikinize geçmiş olsun, umarım başarılı olursunuz. ben de ingilizce herhangi bir soru geldi mi bunu merak ediyorum.
-
@hukukcu95 güncel sorular nasıldı peki?
-
@pomodoro eksiksiz yapınca kesin mi?
-
@lordwachusett tesekkur ederiz arkadaşlar, geçmiş olsun. Yarın ve sonraki gün gireceklere de başarılar
-
@marvelous sanırım hukukta 3te 1 ihtimal uluslarda ikide bir var. Ama herkes çok iyiyse tabi başka faktörler girer.
-
@justaa alan sorusundan kasıt hukuk bölümünden , anayasa ceza borçlar hukukundan sorular soruldu
-
@bella kurum ile ilgili soru sorulmadı arkadaşlar
-
@pomodoro kişisel sorulardan değil güncel sorulardan üzerime geldiler. Tüm soruları cevapladım zaten sohbet havasında olduğu için herkese iyi geçmiştir diye düşünüyorum.
-
Kurumdan programlardan hiç soru gelmemesi ilginç. Acaba bize (uluslararası ilişkiler)de mi öyle olur ki?
-
@clementine olabilir de olmayabilir de. siz yine de İngilizce ve kurum sorularına hazırlıklı olun bence. Günceli de unutmayın.
-
@lordwachusett güncel soruların amacı zaten belli kardeşim. Herkes bunun farkında olarak cevaplasın. Tabi ki en başta bilmek fikir sahibi olmak gerekiyor.
-
@pomodoro Hocam güncel sorulardan kastınız güncel dış politika konuları mıdır ?
-
@loote öyle kesin bir başlığı yok mesela yazılı sınavda ilk yerli … aracın adını sormuşlardı, ülkemizle ilgili bir şey de olabilir. Uluslar için dış politika da olabilir. İletişim için Türksat uydusunu sorabilirler gibi gibi.
-
@pomodoro Teşekkürler hocam