Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
-
Sanırım herkesin mülakatı bitti, geçmiş olsun herkese. Umarım hızlı ve adil bir şekilde açıklanır sonuçlar.
-
@izo bugun girenlere ne zaman aciklanacagi ile ilgili bir sey soylendin mi
-
@bella gecen hafta biz girdiğimizde covidli birileri olmazsa bayramdan once aciklanir demişlerdi
-
@eymenn0618 keşke bugün açıklansa..
-
@marvelous bugün gelmeyecek sanırım
-
@oo-ss Bence cuma akşamına kadar bekleriz
-
@1827dekar bugun aradim bayramdan sonra aciklanmasi muhtemel dediler.sizde arayin isterseniz
-
@eymenn0618 Bayramdan sonraya bıraktılarsa bu ayı kapatırız. kpss stresi loading.
-
Bize geçen Cuma, "Komisyon günlük değerlendirme yapıyor ve listelerin çoğunu tamamladık. 13'ünde açıklarız, en geç 14'ü olur. Bayramdan önce güzel haberler vermek istiyoruz size." dediler. Şimdi de bayramdan sonraya kalacağını söylemişler. Anlamadığım şu, madem listelerin çoğu hazırdı neden bayram ertesini bekliyorlar? Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Stres çok bunaltıcı gerçekten.
-
@kimondra, içinde söyledi: Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
Bize geçen Cuma, "Komisyon günlük değerlendirme yapıyor ve listelerin çoğunu tamamladık. 13'ünde açıklarız, en geç 14'ü olur. Bayramdan önce güzel haberler vermek istiyoruz size." dediler. Şimdi de bayramdan sonraya kalacağını söylemişler. Anlamadığım şu, madem listelerin çoğu hazırdı neden bayram ertesini bekliyorlar? Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Stres çok bunaltıcı gerçekten.
Bana ne bayram öncesi ne bayram sonrası ile alakalı bir şey dediler. Tek dedikleri henüz belli değil…
-
@eymenn0618, içinde söyledi: Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
@1827dekar bugun aradim bayramdan sonra aciklanmasi muhtemel dediler.sizde arayin isterseniz
"... bayramdan sonraya açıklanması muhtemel dediler" demişsiniz. @eymenn0618 'in sözüne istinaden yazdım.
-
@oo-ss yani size bayramdan önce veya sonra denmedi?
-
@1827dekar hocam covidli bir aday vardi eger yetisirse bayramdan önce yetismezse bayramdan sonra demislerdi.buyuk ihtimal o aday yetismemistir
-
@eymenn0618 biz son günden 1 gün önce girmiştik covidli adaydan bahsedilmedi bayramdan önce kesin açıklayacağız dediler
-
@bella insallah en gec cuma aciklarlar hocam.ama ben aradigimda soyleneni soyledim
-
@1827dekar evet söylemediler hocam
-
Arayan oldu mu bugün ?
-
Yeni bir haber yok sanırım
-
@oo-ss
Bugun arayan oldu mu acaba ? -
Bu hafta açıklanır umarım yoksa baya uzayacak süreç