Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
-
Arkadaşlar beni arayan olmadı mülakat günümün değiştiğini söylemek için, ben arayıp öğrendim. Aynı durumda olanlar olabilir. 14ü tamamen boşaltılmış.
-
bugün öğleden sonra girdim mülakata, uluslardan giren 4 ya da 5 kişiydik sanırım. ortamı herkes anlatmış zaten, önce bir odaya alıyorlar, orada her türlü ikram vs. var, çalışanlar da çok ilgili. oradan sırayla çağırıyorlar herkesi. önce ayrı bir odaya alıyorlar, orada maske değişimi oluyor, orada da biraz bekledikten sonra mülakata aldılar.
Mülakat odasında çok büyük yuvarlak bir masa var. beş kişi etrafında oturuyor, siz de tam kurum başkanının karşısına oturuyorsunuz.
Kuruldakiler çok kibar, önce kendimi tanıtmamı istediler, işimle ilgili sorular sordular, sonra da çok genel sorular sordular. ben ab ve kurum çalışmıştım, ikisinden de gelmedi soru, ingilizce kısım da olmadı.
-
@izo Geçmiş olsun, inşallah olumlu sonuçlanır
Anladığım kadarıyla alan, ajans ve AB'den soru gelmemiş. Sadece genel kültür soruları ve özgeçmiş üzerinden mi sohbet edildi bugün katılanlarla? Katılan başka arkadaşlar varsa onlar da yanıtlarsa sevinirim. -
@kimondra teşekkür ederim. alandan soru vardı aslında. alanla ilgili genel kültür soruları diyebiliriz.
-
@izo anladım, teşekkürler
-
Arkadaşlar çıkan herkese bir çanta hediye ediyorlar değil mi? Elenmedim inşallah
-
@marvelous ben de teselli ikramiyesi mi acaba diye düşünmüştüm içinde termos falan olan bir çanta veriyorlar.
-
@izo iyi öyleyse herkese verildi
-
@marvelous herkese veriyorlardır umarım şaka bir yana kurumun imkanlarının güzel olduğunu gösteriyor. Yazılı-sözlü sınav için ücret bile ödemedik bir de üstüne hediye verdiler. Normalde sadece sınav 200 lira tutardı, kurumun güzel bir yönetimi var diye düşünüyorum.
-
@pomodoro evet bende öyle düşünüyorum. İnşallah hakkımızda hayırlı olan olur.
-
@marvelous Öncelikle geçmiş olsun. Genel deneyiminiz nasıldı, anlatılanlardan farklı bir durum oldu mu paylaşırsanız sevinirim teşekkürler.
-
Ben bir şey merak ediyorum diyelim ki kazandık kura da çekildi ama gitmedik bunun cezası yaptırımı başka yerlere başvurmamak gibi oluyor mu
-
@clementine kura cekildi derken ne demek istediniz?
-
@bella hocam kusura bakmayın yanlış yere yazdım️
-
ARkadaşlar yarın girecek mi var mı? Acaba pazar günü de yapacaklar mı mülakat?
-
@justaa Galiba bugün bitti mülakatlar.
-
@kimondra aa yok pazartesi mülakata girecek arkadaşım var
-
@justaa O hâlde Pazar günü yoktur, ilk yayınlanan programda da boş bırakılmıştı.
-
@kimondra pazartesi son mu?
-
@bella insan kaynaklarında çalışanlar pazartesi gününün son olduğunu söylemişti.