Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
-
Arkadaşlar bence hepimiz arayalım belki biraz baskı olursa bayramdan önce açıklanır, ne dersiniz?
-
nedense önceki alımdaki açıklanma hızı ve kurumdan söylemler beklentimizi bayağı yükseltti. Normalde diğer kurumlarda en az 1 ay beklenir. İnşallah beklentiler üzerine bu hafta açıklanır.
-
@kimondra ben katılıyorum size, en azından tutarlı bir şekilde bilgi edinmiş oluruz. Bayram önce mi olacak sonra mı olacak bunu öğrensek bile iyi olur bana kalırsa
-
Ulaşabilen oldu mu acaba? Ben ulaşamadım da.
-
@kimondra telefonu ilk açan hanımefendi biryere yönlendirdi oradan da cevap veren olmadı
-
gelir mi acaba bugün
-
@serengunes insallah hocam sayfayı yenilemekten bi hal oldum kaç gündür
-
Mülakat günü 14 ünde açıklanma ihtimalinin yüksek olduğunu söyleyerek umutlandırdılar , inşallah umutları boşa çıkarmayıp bugün açıklarlar . Belirsizlik mahvediyor insanı.
-
Arayalım mi hep birlikte? Boyle boyle söylemiştiniz, stresle bekliyoruz, bugün bekleyelim mi yoksa bayram sonrası mi açıklanır gibisinden.
-
Kurumu arayan var mı arkadaşlar
-
@lordwachusett ben aradım bilmiyoruz siteyi takıp edin dediler...
-
@bella Al işte tekrar başladık, diğer kurumlar gibi oldu. Açıklanması 1 ay sürer bunun
-
@carpe-vita evet o zaman keske hemen acıklayacagız demeselerdi
-
Açıklanır da kpss çalışmak zorunda olmayız diyoduk, bayramdan sonraya kaldıysa yavaştan kpss ye başlicaz galiba
-
Ben de insan kaynakları birimini aradım, uzmanlarımız bilir bizim bilgimiz yok siteyi takip edin dediler.
-
@serengunes madem acıklamayacaklar neden bizi guvendirdiler insan şüpheleniyor böyle olunca
-
normalde kurumlar 1-2 ayda mülakatı sonuçlandırırken neden bu kurumdan 2-3 günde açıklamasını bekliyoruz sadece bir personelin söylemi üzerinden. Evet önceki alımda hemen açıklanmış ama aradan 7 sene geçti. Beklentiyi yükseltip üzülmeyelim arkadaşlar. Tabiki inşallah yanılırım ve bir an evvel açıklanır. Herkes için hayırlısı dilerim.
-
Aradım açan kişi bayramdan sonra açıklanacak dedi arkadaşlar
-
Silinmiştir
-
@1827dekar kesinlikle katılıyorum