Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
-
Uluslararası ilişkiler testi çok kolaydı. Yönetim bilimi soruları alanım olmadığı için onları salladım ama geri kalan bayağı kolaydı. Yüksek kapatabilir
-
@carpe-vita bence daha önceki sınavdan iki kat daha zordu
-
Ekonomi alanı dehşet derecede zordu hem maliyesi hem iktisadi. Nasl bir sinav hazrlyorlar anlamadim. Amac kimseyi secmemek mi?
-
KESİNLİKLE ÜSTAD. BEN BÖYLE SAÇMA SORULAR GÖRMEDİM. TÜRKİYE EKONOMİSİNİ DAYAMIŞLAR
-
@clementine önceki sınav sorularına bakmadım ben, o nedenle kıyas yapamam
-
Uluslararası ilişkiler-kamu yönetimi alanından girdim sınava. Aşırı zordu sadece türkçe kısmı kolaydı. Sınavın geneli aşırı zordu.
-
Sınava uluslararası ilişkiler alanından girdim, iyi de hazırlandığımı düşünüyordum. Barajın 70 olduğunu dikkate alırsak sınavın ciddi derecede zor olduğunu düşünüyorum. Mülakata kalma ihtimalim düşük, kalan kişi sayısının da çok olacağını düşünmüyorum.
-
Sınav sonuçları ne zaman açıklanır acaba?
-
Tarihte beylik sorusunun cevabı neydi?
-
@ymn ramazanogullari diye biliyorum
-
@abcde Teşekkürler
-
@carpe-vita oo sen derece yaparsın o zaman ya harika
-
Uruguay round, morgenthau, inaşacılık, Johnson mektubu, maastricht, ab genişlemesi vs. bizim bölümde öğrenilen en temel bilgiler değil mi ya, ben başka bölüm mü okudum? Güncel birkaç soru dışında ui soruları temel sorulardı. Sınav genel olarak kolaydı demiyorum ama ui soruları ui mezunları için kolaydı. Kamu yönetimi mezunu olanlar tabii ki zorlanmış olabilir. Ben de onların bölümünün sorularını bilmiyordum.
Belki kpss için hukuk iktisat çalışırken unutmuş olabilirsiniz. Beni neden suçladınız anlamadım. Neyse ben çıkıntılık yapmıyım. Sonuçlar açıklanınca anlarız
-
@carpe-vita hocam onlar kolaydı ama mesela büyükelçiyi isim olarak sormuşlardı direk nokta atışıydı bazı sorular
-
@theturinhorse sınav sorularını hatırlayanlar yazabilir mi
-
@carpe-vita ab ile ilgili ortak sorularin cevapları mı bölüm soruları mi hocam
-
@clementine evet onda haklısın. Ben de ab merkez başkanını bilmiyordum attım tutmadı. Güncel sorular dışında dedim zaten
-
@rvzoz hocam ben hangi soru ortak soru hangisi ui anlayamadım sınav esnasında. Çok fazla ui sorusu vardı bizim testte.
-
@carpe-vita geometri ve matematik sorularının cevapları neydi
-
4 kök 3 ve 24 buldum geometri sorularını, a,b,c, toplamı en fazla 15, ayşenin işi yapışı 9 saat, ebob sorusu bahçe alanı 30...bunları hatırlıyorum