Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
-
@1827dekar Bakanlık özel kalem müdürlüğüne ulaştım. Bilmiyorum konuyu belki güvenlik soruşturması falan yapılıyodur dedi personel genel müdürlüğüne yönlendirdi. Sonuç olarak hiçbir bilgi edinemedim.
-
@1827dekar Ulusal Ajansta yazılı sözlü aşamalarında arayınca çok net bilgi veriyorlardı, bugün açıklanacak dediklerinde direk açıklanıyordu ama bu aşamada herhangi bir bilgi alamamamız tuhaf
-
@1827dekar guvenlik sorusturmasi kalkti arsiv arastirmasi yapiliyor ki bu da asil oldultan sonra yapilmiyor mu.ben de aradim bugun bakan bey imzaladigi gibi hafta sonu bile olsa yayinlariz dedi.
-
@eymenn0618 anladıgım kadarıyla ajans yine erken açıklamak içine elinden geleni yapıyor keşke aynısını bakanlık da yapsa..
-
@eymenn0618 Dört tane bakan yardımcısı var. Birinden birinin imza yetkisi de yok muymuş, bunu sordunuz mu? Yetki devri diye bir şey neden var o hâlde? Yanlış anlamayın hocam sitemim size değil elbette. Sadece sunulan gerekçe tatmin edici ve akla yatkın değil. Bu da can sıkıyor.
-
@kimondra Yetki değil imza devri olacak bu arada, pardon.
-
Gelsin artık bugün...
-
@serengunes bekleme mesaisine başladık yine hadi hayırlısı
-
Bugün de ben arayıp bilgi alayım dedim insan kaynaklarından, imzadan çıkmadı hala, net bir tarih veremeyiz ama Ağustos ortası gibi bekliyoruz dediler. Daha uzun süre bekleyeceğiz anlaşılan.
-
Kurumun bütün süreçleri tamamladığını varsayarsak bir imzalık iş bu kadar sürmemeli, inşallah bu hafta içi açıklanır.
-
@schuman bir haber yok galiba sıktı iyice
-
@eymenn0618 Başkanın instagram paylaşımında biri sormuş mülakatları 4 gün önce. ağustos ayında açıklanır yazmış.
-
Siteden sözlü takvimini kaldırmışlar, sonuçları yüklerler insallah
-
@cobbdouglas personel alımıyla ilgili bütün başlıkları kaldırdılar ana sayfadan, haberler kısmında var sadece inşallah sonuçların habercisidir artık
-
@kılıç26 Bakan Bey Antalyada olduğu sürece benim çok umudum yok açıkcası şu gündemde arayıp soramıyorum da artık
-
sizce referanssız en fazla kaç kişi alırlar?
-
@bella yanıt vermek zor, sonuçta alınan kişi sayısı çok, herkesin referansı yoktur diye düşünüyorum, ama süreç uzadıkça umudum azalıyor, birilerinin yeğeni listeye girip, listedekiler çıkıyor mudur diye düşünmeye başladım.
-
@izo bende de aynı kaygılar oldu sureç uzadıkça
-
@nedesek yangınların bitmesini bekleyeceğiz anlaşılan, inşallah en kısa sürede söndürülür tüm yangınlar. Ülkece sıkıntılı süreçten geçiyoruz, yangın bölgelerinde yaşayan ve yangın söndürme ile görevli olan herkesin Allah yardımcısı olsun.
-
Bu arada doğrudan bakanın önüne gitmiyordur bu tür yazılar, bakan adına bakan yardımcıları onaylar genelde. Umarım bir an önce açıklanır da herkes planını ona göre yapar.