Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
-
Anladığım kadarıyla kurum, her 7 senelik program döneminin başında alım yapıyor. O dönemin uzmanlarını yetiştiriyor.
-
@justaa aciklanir mi yarin sizce arkadaslar
-
@eymenn0618 Bence şansımız varsa cuma günü açıklanır.
-
Gelsin artık bugün.
-
@schuman inşallah hocam
-
Herkese merhaba, bugün kurumu arayan oldu mu?
-
Kurumu arayalım bence. Ben de öğleden sonra arayacağım.
-
Aradım ulaşamadım.
-
@schuman insan kaynakları koordinatörlüğünü aramak lazım sanırım. Sitede hepsinin numarası ayrı ayriydi
-
Bence aramayın. Aradığınız kişiler hep geçiştiriyor, bir bilgileri yok gibi,
-
@pomodoro katılıyorum zaten hazır olsaydı bayramdan önce açıklarlardı Cuma’ya açıklanırsa yine iyi bence
-
@bella ben simdi aradim arkadaslar bakanliktan yazi bekliyorlarmis geldigi gibi aciklivaklarmis cumaya kadar aciklanir dedi
-
@eymenn0618 dışişleri kendi sınav sonuçlarını aylardır açıklamayan kurum. inşallah dedikleri gibi cumaya kadar gelir de yazı, açıklanır hemen.
-
@izo dışişlerine gideceğine emin misiniz belgelerin yönetmelikte sadece ab başkanlığı olarak gördüm ben
-
@bella bakanlıktan yazı bekleniyor denince aklıma dışişleri geldi. sonuçta kurum AB Başkanlığı'na, AB Başkanlığı Dışişleri'ne bağlı.
-
Ben de bugün farklı bir birimde çalışan bir uzmandan deteyları öğrenebildim. Pazartesi günü mülakatlar sona ermiş. Komisyon üyeleri o gece sabahlayarak listeleri oluşturmuş. Fakat Bakan Beyin Bayram programı dolayısıyla imzalatamamışlar. Bu hafta imzalanır duyurulur dedi. Umarım daha fazla bu stresi yaşamayız. Aramak için cumayı beklemeli mi, yoksa çarşambadan itibaren aramalı mı sizce?
-
@nedesek Perşembeye kadar bekleyelim, insanları bu kadar darlamayalım. Çalışanlar biz de olabiliriz sonuçta. Teşekkürler bilgilendirme için
-
Hafta ortasına geldik; sizce sonuç öğleden sonra gelir mi?
-
@kimondra günde 30 kez falan kontrol ediyorum herhalde, umarım açıklanır artık, ama gerçekten denildiği gibi dışişleri'ne kaldıysa işimiz, süreç çok daha uzun olabilir
-
@izo kurum tüm aşamaları hızla yaptı, sonuçlarda hızla açıklanır diye bekliyorduk ama bayram sonrası hala bekliyoruz umarım bu hafta içi gelir de rahatlarız