Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
-
Alım ilanına daha önceden çıkılmasına rağmen daha sonradan yayımlanan kamuda tasarruf tedbirleri genelgesi alıma etki eder mi sizce?
-
@lordwachusett sanmıyorum, çünkü kurum için kadro, tasarruf tedbirleri öncesinde açıklandı. Sadece bundan sonra yeni kadro kolay açılamaz sanırım.
-
@izo yani kurumun ihtiyacını göz önünde bulundurursak kadroları doldurmak için biraz daha çaba gostermis olabilirler mi?
-
@marvelous mevzuata tam hakim değilim ama bildiğim kadarıyla kurumlara, cumhurbaşkanlığından onay gelmeden yeni kadro açılamıyor, ancak bir kez kadro açıldıktan sonra kurumun bu hakkı baki kalıyor. Yani Ulusal Ajans 128 kişilik kadroyu tamamen doldurmasa bile kadro hakkı kalacaktır diye düşünüyorum. Yani 128, yerine 100 kişi alınırsa, kurumun hala 28 kişilik daha kadro hakkı kalacaktır. Dolayısıyla kadroları doldurmak için özel çaba göstermemiş olabilirler. Ben en azından bu şekilde biliyorum. Daha iyi bilenler varsa, bizi bilgilendirebilirler
-
@izo bize mülakat gunu diger bos kalan kadroları uluslararasi iliskilere aktardiklarini 40-44 kisiye cikarttiklarini söylemişlerdi ayrica 8 kisi de kesin olarak katılmayacak dediler ama ne kadar doğru bilemiyorum.
-
@yek-0 daha da beklemem artik sözde 1 günde açıklayacaklardı .sonucu bilsek ona göree onumuze bakalim
-
@yek-0 tabi o da olabilir, ki öyleyse uluslardan sınava girenlerin şansı epey artıyor. ben sadece şu anda tüm kadroları doldurmak zorunda değiller demek istedim, yoksa elbette doldurabilirler, hatta doldursunlar
-
Kendi isteğiyle silinmiştir
-
@izo dolayısı ile doldurmak için çaba göstermişler anlamına geliyor gibi
-
Bakan bey Burdur'da arkadaslar. Eylülde açıklanır artık
-
Hocam herkesin heyecanını, meramını, kişisel nedenlerini çok iyi anlıyorum. Fakat Türkiye o kadar olağanüstü bir zaman geçiriyor ki emin olun Dışişleri Bakanlığı gibi kritik ve büyük bir Bakanlığın gündemi ilgili kuruluşunun personel alım sınavı olamıyor. Şu an devletin tüm kademesi felaketlerle ilgili mesai harcıyor ve Bakan imzası dediğimiz şey öyle bakanın önüne bir kağıt koyayım imzalasın ile bitmiyor. Öncesinde mutlaka briefing alır, sınav evraklarıyla ilgili açıklama ister, süreç hakkında emin olduktan sonra imzalar. Şu gündemde bakan beyin böyle bir vakit bulamadığı aşikar. Ben biraz kaderci bir insanım. Ajans daha önce iki alım yapmış ikisini de ertesi gün açıklamışken, bizim sonuçlarımızı da ertesi gün netleştirmişken şu yaşanan felaketlerle sürecin uzamasında art niyet ya da işbilmezlik göremiyorum. Böyle düşünmek heyecanımı tabi ki azaltmıyor ama en azından sabırsızlık duygusunu köreltiyor.
-
@cobbdouglas hocam kim öngörebilir ki şu an yaşananları tarih vermeseler de her gün siteye bakacağız yapacak başka birşey yok ne yazık ki
-
@nedesek hocam ben sizin içerden birisi olduğunuza inanıyorum çünkü her yazdığınızda detay veriyorsunuz, teşekkürler o yüzden
-
@bella hocam daha önce belirtmiştim çok sevdiğim bir abim uzman olarak görev yapıyor bu kurumda. Beni bu sınava yönlendiren kurumun ve çalışma ortamının çok iyi olduğunu belirten kişi de kendisidir. Kendisinden cevabını aldığım tüm soruların cevabını burada sizinle paylaşıyorum. Çünkü mezuniyetimin üzerinden 3 sene ve sayısız sınav geçti Bazı sınavlarda aylarca hiçbir haber olmadan bekledim, bazısında gelen her bilgiye sevindim dua ettim. Sınav artık bittiğinden rekabetin bittiğini düşünüyorum. Sizin gibi teşekkür eden arkadaşlar olunca paylaşmayayım da ne yapayım
-
@nedesek anladım hocam benimki bir teoriydi ama içerden olsanız da olmasanız da teşekkürler bizimle paylaştığınız için
-
@nedesek Siz bu kurumda staj da yapmış mıydınız? Burada bilgi paylaşımı yapan eski stajyer bir aday anımsıyorum da...
-
açıklanacağı yok sonucun bence , aşırı uzadı hayırlısı
-
@kimondra evet hocam staj da yaptım ama o kanaldan bir bilgi edinemiyorum. Beni hatırlamadılar bile
-
@nedesek Sağlık olsun hocam, en azından biraz bilgi edinebildik sizden, teşekkürler.
-
@kimondra ben aradim ne zaman açıklanacağı belli degil 1 gun de olabilir 1 ay da dedi.