Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
-
@gannuşi parasal birlik diye bir şey var mı ki? Ortak pazar-ekonomik birlik-siyasal birlik şeklinde gitmiyor mu? Ben ortak pazar yaptım
-
@carpe-vita Sizin alan neydi?
-
Aynı para birimi ve kur tarifesini kullanması gibi birşey diyordu soruda , aklımda öyle kalmış. Yanlışsa düzeltin arkadaşlar .
-
Ekonomik birliğin diğer adı parasal birlikmiş lol. Literatürde genelde ekonomik birlik diye geçince yanlış yaptım
-
@gannuşi sizinki doğru hocam ben yanlış yapmışım
-
@gannuşi Sanki iki tane benzer soru vardı.Birisi Ekonomik birlik.Diğeri serbest dolaşım
-
@ymn Uluslararası ilişkiler
-
@gannuşi ben parasal birlik yaptım ortak kurdan ekonomik birleşme bişiler yazıyordu
-
Türkçe sorularından forumda yazılmayan son iki soruyu hatırlayanı arıyorum
-
@gannuşi De da doğru kullanılmıştır
-
@ymn yazıldı hocam o
-
@gannuşi Noktalı virgüllü dediği bir şık vardı.Noktalama işaretlerinin doğru kullanımıyla ilgili sözel bir soru.
-
@gannuşi Vatandaşlıkta sözleşmeli çalışanlarla ilgili bir soru vardı.Cevabını hatırlıyor musunuz?
-
@egemenovic Komuta Birliğiymiş cevap.
-
@ymn sanırım sendika olacaktı memurlarla ilgili soru
-
@ymn cevap sendikal faaliyet hocam, sendikal faaliyette bulunabilir . 2011 de o yasak kaldırıldı
-
@carpe-vita Parasal birlik vardı şıklarda. Soru para ile alakalıydı.
-
@carpe-vita Parasal birlik diye bir şey yok derken? Avrupa birliğinde bir parasal birlik var büyük bir çoğunluk tek bir para birimi kullanıyor. Ben yanlış mı biliyorum?
-
@ymn her şeyden kırıntı kaldı kafamda resmen, hediyeli bi şık vardı dimi bu soruda. Ama cevabı bilmiyorum
-
@hasbayburtlu Hocam cevapladığınız ilk mesajın 2 altını okusanız yazmışım zaten cevabı