Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
-
@gannuşi Toplantı gösteri gibi bi şık yaptım.Hayırlısı
-
@ymn Sendika Kurma
Madde 13/A – (Ek:13/2/2011-6111/119 md.)
Sözleşmeli personel, Anayasada ve özel kanununda belirtilen hükümler uyarınca sendika- lar ve üst kuruluşlar kurabilir ve bunlara üye olabilir. -
@ymn hicbirini hatrlayamyorum. Girdgm tum sınavları hatrlayan ben bu sinavda afalladim resmen. Vergi temelli gelirler pol, hoş olmayan monetarist mark up olan yeni keynes, golge fiyat falan hatrlyrm.
-
Bizim alan gerçekten zordu.Kpss seviyesinin üstündeydi.
-
Paranın konvertibilite olduğu yıl,İzmir iktisat kongresinde alınan kararlar,İmkb,24 Ocak Kararları,faiz düşer gelirdeki değişim belirsizdir,Mikroda 20ye 15li şık lerner endeksiyle yapıliyordu,Türkiyenin kurucu üye olmadığı kuruluş,Bm alt kuruluşları gıdayla ilgili olanı soruyordu,
-
@ymn 3. Beş yıllık Kalkınma planıyla ilgili bir soru vardı.Maliye hiç aklıma gelmiyor
-
İs in egimini etkilemez?
Singer prebisch
Serbest tic bolg.
Parasal birlik
Artan oran
Formül esnekligi veya otm.stabiliz.
Bretton wood cokus sebepleri
Gatt
Efta
Tuketim tipi KDV amortisman cikarilmaz. -
İktisatta sayısal sorunun cevabı 1/2 miydi?
-
@ymn ekonomi maliyeden 70'i geçen acaba kaç kişi çıkacak merak ediyorum :))
-
NATO, Bm'nin hangi maddesine dayanılarak kurulmuştur diye soru vardı ya, şıklar 5, 52,53 diye gidiyordu. O soru iptal olur. Çünkü cevap 51 olmalı ama soru kitapçığında 5 şeklinde çıkmış
-
@carpe-vita şıklarda 51 vardı
-
@uluslarcıkız şıklarda 51 yoktu 52 vardı .
-
@carpe-vita https://inhak.adalet.gov.tr/Resimler/SayfaDokuman/2212020141836bm_01.pdf
52.maddeyi okuyunca NATO’yu anlıyorum hocam. 52.maddeye dayanılarak NATO kurulmuştur diye çıkarım yaptım.
-
Matematik sorularının hepsını hatırlayan var mı?
-
@bella 204 - 680 metre ebob - ekok sorusu, bir işi tek başına 9 saatte yapan ile 3 saatte yapan birisi 3 saat çalıştıktan sonra alinin (3 saatte yapanın) ayrılması sonucu iş kaç saatte biter diyordu. Ayrıca ABC - AB = 234 A + B+ C diye bir soru olacaktı. 234 olmayabilir... İngilizce bilen sayısı bilmeyen sayısı vs vs
-
@thecoronell
Tesekkurler sanırım 3 soru daha vardı degil mi? -
@gannuşi 51 yazıyor nato int sitesinde. Güvenlik makalesinde de 51 gördüm. Ama emin olamadım siz ısrar edince. Charterlar art arda birbirini tamamlıyor zaten.
-
- Madde 51'i tamamlıyor. Gannuşi'nin dediği doğru muhtemelen. Off çok karıştı ya. Bırakıyorum soru tartışmayı. Cevap anahtarı yayınlanana kadar offline'ım.
-
@bella kahverengi beyaz sorusu vardı hocam. Yumurtalardı yanlış hatırlamıyorsam
-
@bella evet 200 yumurta varmış %10 kahverengi kırılmış %20 beyaz kırılmış. 174 tane kalmış kaç tane beyaz vardır? 80 tane mi neydi... geometri bilmediğim için çok bakmadım