24 Aralık Hakimlik Sınavı Mülakatları
-
@thyasbr ben yinede bugun beklemiyorm ama bakacaz tabiki
-
@cfb_1907 facede bir arkadas israrla en gec pzt diyor umarim dogrudur. Hatta cuma gunu resmi tatilde dahi aciklanabilir diyor.
-
Sn. Bakan ve Cumhurbaşkanı döndüler diye biliyorum. Ansızın açıklanacak bence de fazla bir şey kalmadı
-
@Harun-Resid evet hocam Bakan bey dün kesinlikle döndüler hatta 14 gibiydi heralde saat
-
Bir gece ansizın gelebilir diyosunuz yani
-
@thyasbr hocam bunu diyen kişi trol filan degil dmi ?
-
@cfb_1907 adi sani olan biri facede. Arkadasindan almis duyumu. Bana belli etmemeye calisiyor ama gecti mulakati bence diyor. Tarihi biliyorsa listeyi de biliyordur diyor arkadasi icin.
-
@thyasbr hadi bakalım
-
Yine avukatlik duyurusu pgm de
-
@cfb_1907 her zamanki gbi once mezun mulakati olsaydi belki biz baslayacaktik 5 haziranda
-
Hiç beni ilgilendirmese de ne kadar hoşuma gitti o duyuru. 2 haziranda gel mahkemede başla diyor resmen çok garip hissettim ya
-
@Harun-Resid Allah bize de nasip etsin insallah
-
Guy da açıklandı ama bizden hala ses yook ... sabır Yarabbimm
-
@Hassaa hocam sizin duyum aldığınız kişiden ses yok mu?
-
@Hassaa aslnda 4 gun bile gec guy icin. Normalde aksamina acikliyolardi. Tabi 50 gune merdiven vuran hakimligin yaninda 4dk bile etmez...
-
@blackeagle yok hocam farklı bi haber şuan .
-
@cfb_1907 biliyom aslında ama bi sitem ediyim dedim :))) sanki duyacaklar da...
-
@paretowilfredo ve @Hassaa dostlarım merhabalar artık ben de burdayım çok geç oldu kayıt olmam ama artık ben burdayım. insallah bu stresli ve heyecanlı bekleyişimiz bir an evvel son bulur.
-
@city-of-justice hosgeldin city. İnsallah pzt gunu biter bu cile.
-
@city-of-justice hoşgeldin kardeşim seni görmek güzel :)) inşallah hayırlısıyla artık biter bu çilemiz