24 Aralık Hakimlik Sınavı Mülakatları
-
Vay arkadas ne sinavmis ya referansi arananlarmi dersin, listenin halen degistigi soylentisimi dersin neler neler dönmüş (memurlarda birisinin yazdigi). Tahminim halen şekillenen adlidir heralde. Bizim liste cok onceden bitmistir diye ümit ediyorum
-
@cfb_1907 aynen yaa insanı akaşam akşam strese sokuyolar ... referans arama falan bu ne yaa o zaman biz yandık ...
-
@Hassaa ama orda birisinin dedigi gibi bu durum hepsi icin iyibisey olmayadabilir. Yani biz gonderdiginiz kisiyi aliyoruz bilginiz olsun diye aramalarimi mantikli yoksa boyle boyle durumu varmis halen kefilmisiniz seklinde aramami ?
-
Hayırlı cumalar arkadaşlar:)
-
Face te ki duyumlar ne yönde arkadaslar ?
-
@cfb_1907 bugun yeni bir sey yok sadece murat hoca her an aciklanabilir haftaya da kalabilir demis yani bisi dememis. Sadece dun bugun icin aciklanacagini soyleyen 2 arkadas vardi onlar bugun yazmadi
-
@thyasbr sonuç olarak hiç bir şey bildiği yok sadece tahmin
-
@gözlüklü ye katılıyorum çünkü bende daha önce özelden mesajlaşmıştım bana bakanlığın çok sıkı olduğunu artık kimse kolay kolay bişey paylaşmıyo ve duyumlara da herkes bişey diyo net biley yok demişti( 2- 3 hafta oldu heralde konuşmamızdan beri murat hocayla) ben de tahmin olduğuna inanıyom
-
@Hassaa aynen oyle o nedenle Murat hocanin dediklerine cok takilmiyorum.
-
@Hassaa 24 Aralık Hakimlik Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
Hayırlı cumalar arkadaşlar:)
Hocam merhaba, sizin daha önce sanki bugüne ilişkiniz bir duyumunuz vardı diye hatırlıyorum, hata da yapıyor olabilirim tabi. Nedir sizce son durum? Bugün açıklanabilir mi, fikrinizi öğrenmek istiyorum.
-
@bıkmış yok kardeşim doğru hatırlıyorsun ben paylaşmıştım öyle bi duyum . Duyumu aldığım günden sonra başla bi bilgi almadım malesef ben de sizin gibi duyumun gerçek olmasını bekliyom zaten duyumumda da yazmıştım cuma akşama ( ben akşama doğrudan 4-5 diye çıkarımda bulundum kendimce)doğru bekleniliyormuş ama nettir denmedi öyle bi beklenti varmış. İnşallah açıklanır hayırlısıyla biter bu çilemiz
-
@Hassaa 24 Aralık Hakimlik Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
@bıkmış yok kardeşim doğru hatırlıyorsun ben paylaşmıştım öyle bi duyum . Duyumu aldığım günden sonra başla bi bilgi almadım malesef ben de sizin gibi duyumun gerçek olmasını bekliyom zaten duyumumda da yazmıştım cuma akşama ( ben akşama doğrudan 4-5 diye çıkarımda bulundum kendimce)doğru bekleniliyormuş ama nettir denmedi öyle bi beklenti varmış. İnşallah açıklanır hayırlısıyla biter bu çilemiz
İnşallah kardeşim haklısın. Forumda sonradan referanslarıyls konuşup farklı bilgi alanlar olmuş da ondan sordum ben..
İlk mülakatım açıkçası sistemi bilmiyorum. Açıklanacağı gün ortalık bu kadar sessiz mi oluyor bu durum normal mi kafam karıştı artık
-
@bıkmış inşallah kardeşim benim de ilk mülakatım ama bu kadar sessiz olması beni de korkutuyor hayırlısı inşallah
-
Hakimlik kuraları açıklanmış.
-
İdari hakimlikte mülakata kalan arkadaşalr 200de 40 akalabşlmrk için bi program kaynak verebilirmisznş?Yada kursa mı gidilmeli?
-
@zenginmemur 24 Aralık Hakimlik Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
Hakimlik kuraları açıklanmış.
Liste yayınlanmış mı? Nerede?
-
@zenginmemur 200 icinde 40 a kalabilmek komisyonun taktiri hocam onun bi formulu yok. Ilk 600 un hepsi ibf lide olabilir. 40 kisilik kota nihai sonuclarda
-
Boşuna f5 liyoruz
-
Kaldık haftaya
-
@Harun-Resid açıklanırsa tabi