24 Aralık Hakimlik Sınavı Mülakatları
-
@Hassaa amin kardeşim inan ben de çok üzüldüm
-
@bıkmış boş işlerle uğraşacak bi arkadaş değil.
-
@bıkmış güvenilir biri hocam
-
@blackeagle umarım debbahinmunacaatinin dediği çıkar hayırlısıyla
-
o zaman an itibariyle çok heyecanlıyım
-
Son bir saat ne dersiniz gelir mi?
-
@gözlüklü bence açıklanırsa bile saat 5 den sonra açıklanır. Yazılı sınavda beşi geçerken açıklanmıştı diye hatırlıyorum. Tabi bir de şu var, pgm yi aradığımızda ne diyecekler, siteyi takip edin demeleri umut verici
-
@gözlüklü inşaallah ne olursa olsun canı sağolsun
-
Yine heyecanlandım diyemiyorum ama ufak bir kıpırtı oldu içimde uzun zamandan sonra
-
Çok ümitli değilim ama pgm biraz yenile yapayım bari :))
-
@Hassaa hocam debbahinmunacati idari mi bekliyordu ?
-
Yanlış alarm Ders çalışmaya devam
-
memurlarda şerife pamuk haftaya açıklanacak diyor, debbahinmunacati bugün diyor. Şerife pamuk'a pek inanasım gelmiyor artık evet avukatlarda açıklanma zamanını saati saatine bildi ama neticede kazanamadı, insan ister istemez düşünüyor bu kadar iyi duyum alan biri neden kazanamadı diye ama tabi büyük konuşmamak da lazım. İnşallah debbahinmunacati haklı çıkar ne diyim.
-
@Harun-Resid çalışabiliyorsanız ne güzel, @hassa ne diyorsun bırakalım mı beklemeyi
-
iyi dediniz ama debbahinmunacati de kazanamamışım dedi
-
@can.mavi evet haklısınız ama trol olma ihtimali nedense bana saçma geliyor uzun zamandır forum kullanıcısı çünkü. bir de şu var tabi belki bir çoğumuz kendimizin kazanamadığını öğrensek bunalıma gireriz ve banane deyip foruma asla yazmayız duyumumuzu. ama arkadaş forumdakileri de düşünüp yazmış, ne biliyim iyice aklım karıştı artık
-
@thyasbr inanın hocam ben de biraz önce aynı soruyu özelden yazdım ona dönmedi hala canı sıkkın doğal olarak
-
@gözlüklü hocam şuan seccadem hala yerde kaldırmadım bekliyom belki açıklanır diye ama 5 i geçti bugün artık zannetmiyom açıklanıcağını
-
@Hassaa size de bir umut yazıyorum ne yapalım canımız sağolsun,bugün de yok
-
Bugün de açıklanmadı anne