24 Aralık Hakimlik Sınavı Mülakatları
-
@mr.aday sınav aralık olursa yetişir sanırım . Bu saatten sonra 3 ay yoğun soru çözümü yapıp durumuma bakmam lazım sanırım .
-
@Suigeneris Soru çözümü konu çalışırken farkındalığı biraz daha artırıyor. Konu anlatımları bittiyse soru çözülebilir.
-
@mr.aday maliye ogrencisyim . Tarih hariç yoğun konu çalışması yaptım . Önümde güzel bir süre var . Yoğun bir şekilde soru çözümü yapalım bakalım . Soru bankalarından verim almak için onlarda 3 defa dersek kasilcaz yine sanırım..
-
@Suigeneris Tarih için ben ramazan yetgin videoları izledim sadece son sınavda 10-2 yapmıştım. Çok iyi anlatıyor.
-
@mr.aday anladım teşekkürler . Soru bankası olarak elimdekiler baya bı level atlatır sanırım . Justice / Hakimim / Karine / Konsensus / Referans ( adli )
-
@Suigeneris Ben vaktim olmadığı için çok soru bankası bitiremedim. Vaktim kısıtlıydı piyasadaki tüm "çözümlü" soru bankalarını bitirirdim muhtemelen. Ne kadar çok ve farklı soru çözersek o kadar iyi.
-
@mr.aday EyvALLAH ...
-
@Suigeneris sen bu çalışmalarınla hemen hemen tamamsın bence sadece size tavsiyem bol kanun okumanız ve daha zaman çok var sıkmadan çözümlü soru çözmen
-
Arkadaslar adlı ve idari hakimlik ten kaçar kişi aldılar kontenjanlar doldu mu ? Bilgisi olan var mı acaba?
-
@Hassaa hocam çözümlü soru ve kanun işi kaldı zaten . Önümde 6 ay var . Her dersin kendine özel kanunlarından bahsediyorsun değil mi ?
6100
2575
6098
Ceza , medeni, anayasa , ictuzuklrr , il özel idaresi ,, il idaresi , büyükşehir vb ..... -
@DELİ-KURT adli doldu idari hakimlikte sadece 120 kişi alındı 80 kadro boş bırakıldı.
-
@burcuburcu mrb ..
İdari 200 kontenjan ve sınav Aralık olur mu sizce . Tahminin varsa bilmek isterim. -
@burcuburcu o 120 kişinin kaçı iibfli peki ? Ya da iibf için ayrılan 40 kişilik kota ne oldu bu sınavda bilginiz var mı ?
-
@burcuburcu idarinin bos kaldigina ilk kez sahit oldum. acaba hem adlı hem idari nin mulakatina girenlerin çoğunu adli ye aldılar ondan mı boş kaldi ki.600 kişiden 320 civarı hukukçuydu.ibbf den de en fazla 40 alınıyor.bi fikriniz var mı neden böyle oldu ?
-
@taromisaki9 tahminim dolmuştur. 280 civarı iibf li girdi mülakata.kesin bi rakam almak istiyorsanız bimer e yazabilirsiniz
-
@DELİ-KURT normal aslında büyük bir menüden seçim yapmak imkanı varken 320'de 160 alınmasını beklemek biraz hayalcilik olur. Muhtemelen önümüzdeki sınav yine hukuk zor vergi kolay olur iibf sayısı 120-130 ve hukukçu sayısı 480 civarı onlarda her zamanki gibi tam sayıyı yakalarlar.
-
@Suigeneris evet aynen onlardan bahsediyom ama yeni kanun olduğuna dikkat et değişikliklere falan
-
Kazananların listesi yayınlandı mı ? (İdari)
-
@taromisaki9 evet pgm den
-
Kazananlar ne zaman baslayacak acaba??