24 Aralık Hakimlik Sınavı Mülakatları
-
@Harun-Resid pardon hocam hakimlik mülakatında son bir kaç yıldır genel kültür sormayı bıraktılar. Alann soruları soruluyor genelde.
-
mahkeme kararıyla isim değişikliği yapan varsa, mahkeme kararını isteyecekler hazırlıklı olun.
-
Mezun mulakatlarinin ne zaman baslayacagina dair duyum var mi ?
-
@thyasbr bir değişiklik olmazsa 27 Mart
-
@SEO ozaman bu hafta ilan gelir insallah
-
@thyasbr tabi bu söylediğim idari için hocam,adli referandum sonrasına kalacak, ben de bu hafta tarihlerin geleceğini tahmin ediyorum
-
Tarihler belli oldu hayırlı olsun arkadaşlar.
-
Tarihler belli oldu arkadaşlar idari 3 nisan da başlıyor adli ise 17 nisanda başlıyor
-
İibf mezunlarının mülakat için doldurması gereken birşeyler var mı ?
-
Arkadaşlar 1mart 8mart arasında istenilen belgeleri ben hazırlamadım. İlanı görememişim ne yapabilirim çok acil yardımcı olabilir misiniz???
-
@mahmut.htt pgm'yi ara işini sağlama al. hatta ankara'daysan pgm'ye gitmeni öneririm.
-
3 nisanmış haydi hayırlısı
-
Ota b..a muhabbet yapılıyor sitede ama gerekli olan şeyler yok .
Bu tarz ilanları takip edebilmek için baktıgımız forumda bitek guy goygoyu dönüyor . -
adam sınav kazanmış adalet bakanlığı sitesini takip etmekten aciz. burda bile 1 hafta muhabbeti döndü hala siteye laf atıyor. bunlar bu sınavları nasıl kazanıyor ben de buna şaşırıyorum.
-
Dostlar kavga etmeyelim. Olan oldu artık sadece çözüm bulalım.
-
@mahmut.htt geçmiş yıllar idariye atanan bir arkadaşım eksik belge gönderenlerden eksik olan belgeleri mülakata gelirken getirmelerini istediklerini söylemişti,yani belgeler konusunda çok takılmadıklarını söyledi.Adli mülakatına girecek bir arkadaşım da belgeleri hiç göndermemiş ve mülakata gelirken getirmesini söylemişler.Yani benim çevremden duydugum bunlar hocam,bu sene de müsamaha gösterirler mi bilmiyorum,pgm aday işlemleriyle görüşün derim,zaten mülakat tarihiniz belliyse belge göndermemeniz sıkıntı olmamış demektir.
-
@SEO teşekkür ederim kardeş cevap için , hallettim çok şükür.
-
İdari mülakatı için nelere bakıyorsunuz dostlar?
-
Başlamadım hocam daha ama Sinan Sakin in kitabını okuyup bi de anayasa bakmayi düşünüyorum. Bir de idari hakim arkadaşıma danismistim. Demişti ki her sene benzer sorular soruyorlar. Bu sebeple avukat idari mülakat sorularına bakacagim
-
Avukat dostlar soruları paylaşmışlar mı? Ulaşabilir miyiz acaba