24 Aralık Hakimlik Sınavı Mülakatları
-
@davetsiz çalışma seklin nasi bahsetmek istermisin ? Kaynaklar felan ? Başarıya giden yolda herşey mübahtır
-
@davetsiz Zapata themis okuyor musun ?
Soru bankanlarin hangisi iyi sence ? -
@paretowilfredo eyvallah hocam sagolasin. Bir gelisme olursa haber bekliyoruz senden.
-
@Adrenalin 24 Aralık Hakimlik Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
@davetsiz çalışma seklin nasi bahsetmek istermisin ? Kaynaklar felan ? Başarıya giden yolda herşey mübahtır
konuları bitirdim. zaten kaymakamlık sayıstay derken ekimden beri çalışıyorum.
şu an eksik olduğum yerleri ve çok unuttuklarımı tekrar ediyorum. hergün 1 gk gy 1 alan denemesi çözüp, yanlışlarımın üzerine gidiyorum. her güne bir ders ayırdım. 4 günde bir başa sarılıyor yani.huk-muh-ikt-maliye şeklinde. hızlı konu okuması yalnız hukuta yapıyorum diğer derslerde soru çözüyorum.
zapatayı kpss için fazla buluyorum gerek yok. ben kutluay ın kamu-özellerinden çalışıyorum konuyu. soru olarak dönüşüm-konsensus-themis.
iktisatta soruları üstad iktisat-themis (bu iki kitabı çok beğeniyorum)
maliyede optimus-4T- 2.sayfa yayınları
muhasebe abaküs
gk gy bir tek deneme.
sabah 6.30 gibi oturuyorum akşam 8 gibi bırakıyorum.
başkan şimdi fark ettim ya sen hakimlikten bahsediyorsun ben kpss den sonra başlarım ona. kaynak olarak da zapatayı kesinlikle almalısın. soru olarak da hakimim ve konsensus.anayasa idare nohutçu. iyuk ve hmk kanundan çalışmalısın -
@davetsiz hocam ben hakimlikten bahsediyorum Yaw. Ben kpssye bile girmicem mayısta . Sen olmuşsun yaww okeye dönüyorsun
İdari hakimlik icin ozel hukukta Zapata ve themis bitti 2 defa . Kamuya geçmeden vergi usul ve Türk vergi sistemi kanun yapıyorum . Sonra kamudan themislere baslicam . Sonra sadece kanun çalışması yapicam. Ağustos başı bitmiş olur herseyim. 4 ay kala bende okeye dönerim -
@davetsiz bir gunde hukukun hepsini nasil tekrar ediyorsunuz
-
@busus çalışma saat aralığını yazmış oraya . Beyin fırtınası yapıyor bu adam .hergunuu dolu dolu geçiyor . Uçmuş bu başkan
HELAL OLSUN -
@Adrenalin bende toplam bir haftada hukuk maliye muhasebe iktisat hepsini bitiriyorum ama hukuk arka arkaya beynimi yakiyo
-
Maşallah herkes ne kadar çok konu çalışıyor
-
@busus
şöyle; tüm hukuku tabi ki tekrar edemez kimse. mesela anayasa idareye bakmıyorum onu tamamen kavramış gibiyim. her dersten, ilk defa gördüğüm, çok unuttuğum yerleri not aldım bir dersten zaten en fazla 10 sayfa oldu. e 50-60 sayfa da okunur yani günde değil mi -
@Adrenalin 24 Aralık Hakimlik Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
@davetsiz hocam ben hakimlikten bahsediyorum Yaw. Ben kpssye bile girmicem mayısta . Sen olmuşsun yaww okeye dönüyorsun
İdari hakimlik icin ozel hukukta Zapata ve themis bitti 2 defa . Kamuya geçmeden vergi usul ve Türk vergi sistemi kanun yapıyorum . Sonra kamudan themislere baslicam . Sonra sadece kanun çalışması yapicam. Ağustos başı bitmiş olur herseyim. 4 ay kala bende okeye dönerimmaşallah Allah kuvvet versin, ağustos da tekrar görüşelim
-
@davetsiz tabi hocam. Allah gonlune gore versin emegin bosa cikmasin insallah
-
kota işinin takipçisiyim, bu iş bizim için hayati önem taşıyor en ufak bilgiyi paylaşırım sizinle de inşallah.
önümüzdeki sınavlarda burada mülakatları konuşuruz hep beraber umarım -
@davetsiz vaalla çok ince bir detayla ilgileniyosun. %90 kalkacakmis diyosun . Bence kalkar ozaman.. Bu arada askerlik şubesine gittim bugün. Sonra uniyi aradım.2018 ocakta kaydimi silecekler . Sınava görebiliyorum da mülakata sıkıntı olur mu askerdeyken ?
-
@Adrenalin hiç bir sıkıntı olmaz. askerdeyken kazananla dışarıdan kazananın farkı yok
-
@davetsiz tecilli iken sınava giriyorum. Mülakatta iken askerde olursam . Ne olur onu sordum.
-
@Adrenalin ben de onu söyledim zaten
-
@davetsiz diyosun ki hiç bisi olmaz... Askerligim biter . Stja mı başlarim
-
@Adrenalin aynen öyle
-
Ozaman hiç araya ales koymadan hakimlige devam edeyim . Rahatladım Yaw