24 Aralık Hakimlik Sınavı Mülakatları
-
Face te filan son durum nedir ?
-
@cfb_1907 avukatlarin ilanindan sonra herkes sustu
-
@thyasbr ilginc efkarlandilar heralde bi
-
@cfb_1907 sahsen ben efkarlandim ve sıkıldım.
-
@thyasbr evet once bizim mulakat olsaydi kazansaydk biz baslardk 2 haziranda... neyse kazanalmda 2 temmuzda olur agustosa. Yeterki listeye girelim basarili diye
-
@cfb_1907 aynen hocam ya. O basarili yazisini gorelim de agustosta da baslasak olur yeterli bi netice alalim artik. Onumuzdeki haftadan umutluyum ben bakalim..
-
Ben de haftayadan umutluyum ama içime bi korku düştü sanki olmayak benimki :(( sizde de böyle bişey var mı yoksa bu kadar geç açıklayacaklar diye umutsuzlaştım mı ?? Hissetmiyorum artık ...
-
Neyse ...herkese hayırlı geceler ...
-
@Hassaa yalnız değilsiniz hocam ben de aynı durumdayım normalde ilk zamanlar unutmustum bile mülakata girdiğimi ve umutluydum şimdi ise özellikle adlı mülakat bittikten sonra çok heyecanlandim ve umutsuzlastim heyecanla umut ters orantılı herhal
-
@Hassaa zaman gectikce insan umutsuz hale geliyor. Yazili sinav sonucu beklerken de son hafta boyle umutsuz olmustum. İnsallah yine yuzumuz guler.
-
@hassaa yalnız değilsin.
-
Rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürür
-
@hassaa amin kardeşim amin
-
Resmî tatilde açıklanma ihtimali yok değil mi arkadaşlar??
-
@paretowilfredo hocam bizi unuttu
-
@Ötüken aynen yaaa...
-
Memurlarnet te birisi idari yargi icin 10hazirandan once aciklanir ama mayista beklemiyolar yazms. Umarim troldür
-
Dostlar bu sınavı nasıl kazandınız.Benim guy oldu.Bu sınav için extra nasıl hazırlanmaliyım.Kurs şart mı veyahutta kaynaklar nedir?
-
@cfb_1907 önümüzdeki hafta da açıklanmazsa daha töbe pgm bile açıp bakmam. İnsanın aklına her türlü kötü şey geliyor 2 günde biten mülakat 45 gündür açıklanmadı.
-
@Harun-Resid bide sorunca kızıyolar ha