24 Aralık Hakimlik Sınavı Mülakatları
-
@cfb_1907 ben de okudum onu insanı resmen çileden çıkarıyorlar ... huzur bırakmadılar ..
-
@Hassaa senin 1 hafta icinde aciklanacak diyen duyumun emindi demi kardesim
-
Bizim listenin uzun zamandir yuksek ihtimal hazir oldugunu dusunuyorm ama beraber aciklamanin mantigi nedir ya. Çin işkencesi gibi
-
@cfb_1907 evet hocam bana öyle dendi inşallah biter artık bu çilemiz ...
-
Hafta sonu bile huzur yok,şimdide 10 hazirandan önce açıklanamaz diyenler çıkmış, ne diyorsunuz @Hassaa arkadaş
-
@gözlüklü valla hocam ben de enaz sizin kadar şoktayım ve artık çok sıkıldım ayrıca hepinize karşıda olurda doğru çokmazsa mahçubum ve heralde bi daha foruma girmem çünkü gerçekten bana ne söylendiyse anında sizinle paylaştım inşallah doğru çıkar ama inşallah kazanırız da ben yine de razıyım ...
-
@Hassaa siz niye mahçup olasınız,iyi niyetle öğrendiğiniz bir bilgiyi paylaştınız.Umarım haftaya açıklanırda biter bu çile
-
@Hassaa sizlik bisey yok hocam
-
Hafta sonu ihtimal yok de mi
-
@cfb_1907 sanki hiç açıklanmayacak gibi hissetmeye başladım niyeyse
-
@Harun-Resid aynen kardeşim ben de ...
-
Valla ben de aynı durumdayım,adliyi açıklayacaklar ama bizimki açıklanmayacak gibi hissetmeye başladım,açıklanamamasına alıştım sanırım..
-
Yokmu arkadaşlar yeni haberler??
-
Ne bir haber ne de iki satır
-
@paretowilfredo hocam yok mu sizde bi haber araştırıcam demiştinz ??
-
@aliveli hocam yok mu bi haber ??
-
@aliveli @paretowilfredo @Antimülakat hic gelisme yok mu? İlla kulaginiza birseyler gelmistir.
-
@thyasbr aynen kardeşim bu başlık çok sahipsiz kaldı kimse bize bişey söylrmiyo bizi unuttular resmen
-
@Hassaa evet bende anlamiyorum bunu..
-
Dostlar son olarak sorusturma safhasinda oldugunu biliyordum. Sonrasinda aciklanmasini bekliyordum. Ancak nicin uzadigi hakkinda bir bilgim yok. Sorusturmanin sıkı ilerledigine dair bilgim var sureci uzatan bu olabilir. Son khk da iyice tedbirli olmaya itti bakanligi haliyle. 123 aday hakim ihrac oldu. Halen sizma tehlikesi goruluyor buna bagli olarak. Artik sureclerin sona yaklastigini dusunuyorum hakimlikte de kaymakamlikta da. Kaymakamligin bu hafta aciklanmasini bekliyordum. Bilgi de bu yondeydi. Ancak bir seyler cikiyor erteleniyor surecler bunun da sebepleri konusunda az cok malumatim var.%100 eminlik araniyor adaylarda. En ufak puruzler sureci uzatiyor.
Allah sabir versin dostlar yine bir yoklariz bakalim. Ancak artik cok daha sıkı isliyor her sey ki boyle olmasi lazim. Bilgi alamamaya raziyim acikcasi yeter ki hakedenler mesleklere adim atsinlar.