Sermaye Piyasası Kurulu SPK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
başvuru linkini bulamadım. Link verir misiniz?
-
Başvuru belgelerini nasıl göndereceğiz? Tarih güncellenir mi acaba? Malum tam kapanma olacak
-
Teşekkür ederim arkadaşlar
-
-
@papatyaçayı teşekkür ederim hocam
-
@cihan6619 ptt ve diğer kargo şirketleri çalışmaya devam edecek.
-
Diplomayı mezuniyet belgesi olarak yükleyemiyor muyuz ? Benim elimde diploma yok.
-
öğrenim belgesi e devletten alınan mezun belgesiyle aynı şey değil mi? üniler kapalı nasıl alıcaz diplomayı kapanma başlamadan önce
-
@tb telefonlar aradım ama ulaşamadım numarası 312 292 81 50 ulaşan olursa aydınlatsın bizi
-
@tb aynı sorunu ticaret müfettişliğinde yaşadım,sözlü mülakat öncesi diplomanın aslı veya kurum onaylı fotokopisini istiyoruz demişlerdi gönderdikleri tebligatta.ancak bizim okulun öğrenci işleri covid olmuşlar 15 gün gelmeyeceklermiş falan.ben de aradım bakanlığı,anlattım durumu.dediler ki sen e-devletten çıkar getir ona da razıyız yeter ki karekod olsun gerekirse biz öğrenci işlerini arayıp teyit ettiririz. onların diploma aslı veya fotokopisi diye yazmasının sebebi bazıları telefonla diplomanın fotoğrafını çekip kağıda döktürüp postalıyorlarmış yani ne karekod var ne fotokopi.bunun önüne geçmek için istenenler kısmına diploma aslı veya fotokopisi yazılmış.aynı mantık SPK'da da geçerlidir emin ol,ama aramak sormak isterseniz daha garanti olur ben sadece benzer olayı farklı bakanlıkta yaşadığımı aktarmak istedim.
-
@bekirov-s yani Karekodlu mezuniyet belgesi geçerli olur mu diyorsunuz hocam ? Ama diplomayı da pdf formatında değil jpg formatında istiyorlar başvuruda anlayamadım açıkçası
-
arkadaşlar başvuru formunda önizleme sonrası menü kısmından değişiklik yapabilirsiniz yazıyor ama yapamıyorum yardımcı olur musunuz? daha önce girdiğim sınavlar kısmında 2019'u seçmiştim ama önizlemede gözükmüyor napmam lazım..
-
@noksani e devletten aldığım mezun belgesini jpeg formatına çevirip yükledim sistem kabul etti. başvuruda da mezun belgesini götürücem ben
-
@adamsinsmith düzeldi mi
-
@adamsinsmith aynı sorun bende de oluştu. Bende daha önce girdiğim yılı es geçtim. Ama düzeltilmiyor
-
@tb bende öyle yapıcam mecburen hocam
-
Arkadaşlar alım İstanbul içindir değil mi yani Ankara da var mıdır
-
Fotoğraf ve diplomayı yüklemek istediğimde dosya yükle kısmına tıklayınca kamera açılıyo otomatik telefonda. Bilgisayardan mı girmem gerekiyo acaba illaki telefondan yapan var mı ?
-
@gizemkpss sadece istanbuk hocam
-
Spk'nın hen İstanbul'da hem de Ankara'da çalışma yeri mevcut. Her ne kadar Ankara'da bulunan merkez İstanbul'a taşınması söz konusuysa şimdilik böyle bir durum yok. Yani kısacası çalışma yeri İstanbul ve Ankara