Sermaye Piyasası Kurulu SPK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
Bu adreslere bu metni gönderebilirseniz belki bir şansımız olur.
spk@hs01.kep.tr,
hturkoglu@spk.gov.trİyi günler,
Bizler meslek personel yardımcılığı sınavına hak kazanmış adaylar olarak ortak bir metin ile 12-13 Haziran olarak belirlenen sınav tarihinin yarattığı mağduriyeti dile getirmek istiyoruz. Belirlenen tarih hem Çankaya belediyesi müfettişlik sınavı ile çakışmakta hem de açıklanan tarih ile sınav tarihi arasında 1 hafta olması sebebiyle hazırlanma mağduriyeti yaşıyoruz. Bu nedenle sınav tarihinin 26-27 Haziran olarak belirlenmesini, hem adaylar hem de kurum açısından mağduriyet yaşanmaması adına, sınav tarihinin yeniden revize edilmesinin kurum tarafından dikkate alınmasını talep ediyoruz. -
Nasıl bir plansızlık bu ? İnsanlar ilan göremiyor. Bari ilana çıkıldıktan sonra ki süreç planlansın. İnsanlar ona göre iki sınav arasından tercih yapardı. Aynı tarihler olduğu bilinse ben ikisinden birine başvurmazdım. Benim yerime de başka birisi girmiş olurdu.
-
Al benden de o kadar...
-
Keşke sınavı yarın yapsalardı
-
@colebusthe10 töbe Yarabbim töbe
-
@onuktekin, içinde söyledi: Sermaye Piyasası Kurulu SPK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Çankaya belediyesi müfettiş yardımcılığı sınavıyla çakışıyor. Bir de bir hafta önceden haber veriyorlar. Ne kadar da insana değer veren bir kurum. Maşallah yani yine verilen değeri iliklerimize kadar hissettik.
Yani gerçekten anlamsız bir duyuru şekli dostum. En azından insanlara 30 gün tanısalardı herkes programını buna göre yapabilirdi. Bunu dile getirelim biz de sosyal medyadan.
-
@paretowilfredo teşekkür ederim dostum. Bu zor dönemde guy mülakatina giren arkadaşlara, hatta vmy,guy için gelecek arkadaşlara büyük masraf olacak bir de. Bir de sinava hak kazananlari da aciklamamislar. Taksit taksit problem yaratacaklar.
-
@onuktekin Oldu olacak başvuran herkes sınav noktasına gitsin, orada kağıttan okuyarak içeri alıp, kalanları göndersinler Bazen şaşırtıyor Kurumlar beni. SPK gerçekten şaşırttı beni.
-
@paretowilfredo böyle izliyorum kurumları
https://mobile.twitter.com/enginfirol/status/1396542871671615493?s=1006 -
Değişik bir kurum. Başvuruya gittiğimde de ilginç şeyler söylemişti belgeleri alan kişi. Şaşırtmadı böyle bir sınav tarihi ayarlamaları.
-
Sınavın başlamasına 6 günden az kaldı hala açıklanmadı. Bakalım saat kaçta açıklayacaklar.
-
@hll sinav yerinde öğreniriz
-
-
Sınav giriş belgeleri açıklandı arkadaşlar. Girecek arkadaşlara hayırlı olsun
-
listenin açıklanmaması garip
-
hayırlı uğurlu olsun aday no 2280 diyor kaç kişi girecekti bu sınava ya
-
@eskivergici genel alandan 600 o basvuru sırasına göredir büyük ihtimal. Taban puan açıklamadılar açıklanmadan önce 86.9 civarı kapatır diye tahminde bulunmustum. Durum nedir bilmiyorum. Benim 87.4 le oldu. Daha düşük puanda olup giren yada 86-85 lerde giremeyen varsa yazarsa tahmini taban puanı ögrenebiliriz.
-
hangi gün hangi sınav var belli değil mi giriş belgesinde
-
benim 84le oldu mülakat ama ben kazandığım için gitmeyeceğim, gidecek arkadaşlara başarılar
-
Kaçla kapattığına dair bir bilgi var mı arkadaşlar, ben bir bilgiye ulaşamadım da maalesef.