Sermaye Piyasası Kurulu SPK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@mujig8 ilanın en tepesinde ve başvuru formunda da yazıyor sadece istanbul diye
-
Spk'da yazdır dedikten sonra bir şeye gerek yok değil mi? Başvuru onaylanmış oluyor ben mi yanlışanladı telegramda birisi yazmış
-
Daha önce giren arkadaşlar matematik soruları hakkında bilgilendirebilir misiniz ?
-
@colebusthe10 belgeyi de göndermek gerekiyor. Ancak kısıtlamadan dolayı kargo gönderirken çok zorlandım. Ptt sistemi sıkıntıydı ve merkez şubeler hariç kapatacaklarını söylediler. Aras kargo kurumlara kargo almadığını söyledi. Ben de mng den gönderdim. 25 lira ücret aldılar.
-
Herkese iyi günler sınavın matematik ve istatistik bölümü hakkında bilgisi olan var mı daha önce giren arkadaşlardan ?
-
arkadaşlar belgeleri merkeze nasıl postalıcaz yasaklar varken bileniniz var mı?
-
@eray dostum dışarı izni olan biri göndersin ya da kargodan kurye çağır öyle gönder
-
@cihan6619 doğrudan benim göndermem gerekmiyorsa kolay o iş. umarım öyle olur.
-
Hocam yazdırma sayfası başvuruyu onayladıktan sonra çıkıyor değil mi? Onayla dedikten sonra direkt yazdırmaya geçiyor sayfaya da geri dönmediği için onaylandı başvurunuz gönderildi gibi bir ibare göremeyince emin olamadım.
-
Arkadaşlar SPK tarafınca doldurulacaktır ibaresinin olduğu ikinci sayfada imza kutucuğunu imzalayacak mıyız yoksa orayı kurul mu dolduracak? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
-
@assn ilk kutucuğu imzaladım ikinciyi imzalamadım dediğin gibi kurul tarafından doldurulacaktır yazıyordu onlar doldurup imzalarlar diye düşündüm,sen ilk kutucuğu imzala tamamdır
-
@bekirov-s teşekkürler
-
Arkadaşlar kurumu aradım sordum ikisini de biz imzalıyoruz
-
@prezıntcihangir vallahi ben birini imzaladım yolladım. umursayacaklarını sanmıyorum yok ikisi yok biri
-
@beirutde ben de. hatta önceki sınavda da birini imzalamıstım sıkıntı olmamıstı. herkesin dpğru anlaması imkansız
-
Arkadaşlar diplomamızı fotoğraf olarak mı ekliyoruz kafam karıştı
-
@dumspirospero ben mezun belgesini jpeg'e dönüştürüp ekledim
-
@dumspirospero ben diplomamı fotoğraf olarak yükledim. Çıktı olarak ise e-devletten alınmış mezun belgesini postaladım.
-
@assn fotoğraf şeklinde yolladım sıkıntı olur mu acaba? İlanda da netlik yoktu açıkçası yolladım gitti
-
@dumspirospero şahsi fikrim sorun olmayacağı yönünde ancak içinizin rahat etmesi adına kurumu arayıp sorabilirsiniz.