Sermaye Piyasası Kurulu SPK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
en kötü seneye kesin İstanbul finans merkezi baya bitiyor
-
Silinmiştir
-
@theekonomist çalışma yeri sadece istanbul. ilana ve başvuru belgesine detaylı bakarsanız görürsünüz
-
@gizemkpss çalışma yeri istanbul ilanın en başında yazıyo
-
@theekonomist Başvuru çıktısında da İstanbul yazıyor.
-
Bu sınava toplam giriş hakkı ikiymiş. Daha önce girenler istatistik hakkında bilgi verebilirse çok makbule geçer.
-
@onuktekin öyle mi dikkat etmedim. Önceki sene dediğim gibiydi
-
@theekonomist keşke Ankara'da olsaydı iyi olurdu tabi
-
İstatistikte geçen yıl aritmetik ortalama mod medyan sorusu, optimal sipariş maliyeti hesabı, ağırlıklı ortalama sermaye maliyeti hesaplama soruları vardı. Tabi 5 6 tane soru seçmeliydi ben bunları seçip yapmıştım arkadaşlar
-
@abcdefg teşekkürler.
-
@abcdefg yanlış hatırlamıyorsam standart sapma, varyans hesaplama da vardı istatistikte
-
@theekonomist evet düzeltemedim ben de malesef. yarın arayacağım buraya da yazarım umarım sorun etmezler
-
@tb her kurum gibi e devlet onaylı çıktıyı kabul ederler diye düşünüyorum sisteme yükledim uyarı vermedi işten izin alabilirsem elden evrak teslim etmeyi düşünüyorum bugün sorun çıkarırlarsa buraya yazarım ama çok yere başvurdum çıkmadı e devlet belgesiyle.
-
başvuru linkini bir türlü bulamıyorum. Yardımcı olur musunuz ?
-
@blcmert şimdi buldum tamamdır.
-
@eskivergici bu sabah elden teslim ettim kuruma. üzerinde iletişim bilgileriniz varsa problem olmaz dediler. zaten online başvuru sisteminin kendisi mezun belgesini başvuru formunun arkasına 3. sayfa olarak iliştirmiş 3 sayfa olarak çıktı aldım. kuruma teslim ettim ama herhangi bir mühür, numara, imza vs alamadım. sadece imzalayıp teslim ettim, teslim ettiğime dair bir belge verilmedi
-
Arkadaşlar merhaba diploma yükleme kısmında e devlet mezun belgesi yeterli olur mu yada diplomanın resmini telefonla çekip pdf yapsak da olur mu?
-
@konsensuss ben e devlet mezun belgesini jpg formatına çevirip öyle yükledim
-
@noksani bende o şekilde yapayım o zaman teşekkür ederim
-
Alım İstanbul'a olacakmış resmi gazetede yayınlanmış.