Sermaye Piyasası Kurulu SPK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@assn ben kuruma elden teslim ettim kısıtlamalardan önce ve 2 ayrı yerr imza attırdılar bana orda
-
Ben arayıp sordum. Çıktıları imzaladıysanız tamam dedi. Ek olarak sisteme de yüklediğim diploma fotoğrafını koyduğumu belirttim,tamam olur kabul edilir denildi. Mezun olduğumuzu gösteren bir şey olsun yetermiş. İlk sordukları şey iki imzanın atılması konusu oldu, onda eksik olmamalı dediler.
-
@istanbulsiyasal hocam iki imza derken aday başvuru formunda iki tane imza kısmı var oralar mı ? Yoksa başka bir yer mi?
-
@mrttrm aday başvuru formundaki imza kısımları hocam, iki yere imza atılması gerekiyor dedi özellikle.
-
sadece ilk kutuya imza atınca sıkıntı olur muymuş hocam sordunuz mu? bir kısım aday öyle yapmış anladığım kadarıyla ben de dahil..
-
@adamsinsmith onu sormadım hocam. Ben evraklarım ulaştı mi ve gönderdiğim diploma fotokopisi kabul olur mu diye sormak için aramıştım. Konuştuğum kişi de benim soruma ek olarak imzadan bahsetti, dediği şey iki imza oldu. Tek bir yer lafı geçmedi .
-
Merhaba çok saçma bir soru olacak ama çıktıyı renkli mi yoksa renksiz mi gönderdiniz? Malum kırtasiyeler kapalı evde renkli çıktı alma şansım yok.
-
@istanbulsiyasal anladım hocam allaha emanet artık umarım bi sıkıntı olmaz. teşekkür ederim
-
bugün belgeleri kargoya verdim öğrenim belgesini ekstradan çıktı almamıştım 3.sayfada diploma var diye sorun olur mu sizce arkadaşlar
-
@rabia7414 diploma varsa sorun teşkil edeceğini sanmam hocam
-
Var mı bu kurumdan hiç ses?
-
Duyuru geldi dostlar;
https://twitter.com/TY_WilfPareto/status/1400806213827321859?s=19
-
Çankaya belediyesi müfettiş yardımcılığı sınavıyla çakışıyor. Bir de bir hafta önceden haber veriyorlar. Ne kadar da insana değer veren bir kurum. Maşallah yani yine verilen değeri iliklerimize kadar hissettik.
-
Yine yananolan bizim haklarımıza oldu bir hafta sonrası boşken geldiler nasıl becerdilerse çakıştırdılar iki sınavı , giden yıllar kendilerinin değil ya nasılsa.
-
Haftaya perşembe haber edip hafta sonuna koymadıkları için teşekkür etmeliyiz.
hturkoglu@spk.gov.tr
spk@hs01.kep.tr
Bu adreslere durumu anlatan e posta atalım. Şansımızı deneyelim -
Hocam spkya ya mı atsak cankaya belediyesine mi çankaya belediyesi daha ilgili gibi
-
@sokrates12 hocam adamlar açıklama gününe kadar takvim yapmış. Protokolden yemeğe kadar organize etmişler. Onlarin değiştireceğini sanmıyorum.
-
@onuktekin Beytepe'ye ulaşım zor diye servis kaldıracaklar. Şu özenin yarısını görsek yeterdi.
-
Dogru dıyorsunuz hocam spk bır hafta sonrasına koymuş olsaydı çakışmıyordu illa denk getirdiler.Senede girdiğimiz 90 puanla anca 5 6 ilan var 1 i boşuna gitti.
-
Ben maıl atıyorum hocam olmadı