10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
Cevaplarda elçilik orta elçilik felan vardı o soruyu hatırlayan varmı
-
@iibf konsolosluk
-
@iibf konsolosluktu cevap
-
AİHM kabul edilemezlik şartı değildir olan soru cevabını hatırlayan var mı
-
@fthdyngc elinize sağlık. Arkadaşlar bu soruların muhtemel doğru cevaplarını yazabilir miyiz?
-
@mencikof dostane çözüm şıkkını işaretledim ama pek emin değilim
-
@gildostor hocam dostane çözümde gizlilik ihlalinde kabul edilemezlik varmış acaba soruda ne diyordu
-
@mencikof soruda kabul edilemezlik kararı verilemeyeni soruyordu
-
@mencikof ha eğer şıkkı soruyorsanız dostane çözümü kabul etmemesi diyordu yani başvuran kabul etmiyormuş dostane çözümü
-
Türkiye Ekonomisi
1946 olan cevap
Güven endeksi
Hizmet İmalat İnşaat ve Tarım azalanlar 2020
Ara malı Tüketim Malı Yatırım Malı ithalat karşılaştırma
İşgücü ödemeleri oranı
GSYİH büyüme oranı
Tunceli Nüfüs yoğunluğu
GEP sabit döviz kuru olan şık vardı
Sümerbank -
Fiyat farklılaştırması olan soruda tam rekabet piyasası olduğundan bahsediyordu, fiyat farklılaştırması olduğunda da toplum refahı azalır diye düşündüm ben. Başta monopol deseydi toplum refahı değişmez dedim ama hiç emin değilim. Ne düşünüyorsunuz?
-
@çakır hocam 1.fiyatta üretici refahı almak ister bu yüzden artar ve tüketici refahı azalır ancak toplam refah değişmez
-
@mencikof ithalat sorusunun cevabı ara, yatırım, tüketim şeklinde değil mi ?
-
İnsan Hakları
TİHK 7
Çevre hakkı Afrika
İlçe insan hakları ücret almaz
Aihm dostane çözüm
Dönemsel izleme İşkence
1689 Haklar bildirgesi ben tutukluluk şartları yaptım ancak kaynaklarda mülkiyette var bilemedim -
Temsilci sorusu, halklar beyannamesi, istanbulun boşaltılması şıklı olan sorulara ne dediniz fazla detay geldi bana
-
@fthdyngc hocam kusura bakmayın yanlış yazdım dediğiniz gibi
-
@çakır hocam sky picot
çanakkale olayı
Ali fethi okyar
Teşkilatı esasiye -
Ilk "büyük" devalüasyon 1958 diye düşünüyorum. 1946 da yapilan %40 1958 de ki %220. Soruda ilk devalüasyon deseydi evet 1946ydı. Ama bu haliyle 1958 diye geliyor bana.
-
@tomjoad hocam haklı olabilirisniz ancak burada tahminimce vurgulanan büyüklük değil ilk olan yıl
-
@mencikof ama öyle olsa büyük neden desin ? dahası birseyin büyüklük ile nitelenmesi için kendinden önce küçükler olması gerekmez mi ? Enterasan bir soru ben ösym nin tuzak kurduğunu düşünüyorum. Zaten duruma göre itirazlar gelebilir. Burda meçhul ilk vurguysa 1946 büyükse 1958, ilk büyük nedir ?