10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@mencikof baktım kurul üyeleri seçemiyorlar cumhurbaşkanı atıyor onu da
-
Güven endeksi sorusunu ne yaptınız ben tam bir veri bulamadım 94 olan şıkkı işaretledim ancak 92 olan şık da olabilir
-
@mencikof 98,9. İnternettr aratınca rahatça bulabilirsiniz.
-
@fthdyngc hizmetler ve inşaat küçüldü
-
Turkiye ekonomisi hizmet ve insaat yaptim dogru devap nedir guven endeksini soru tamamen yani ayiptur ya bu kadar yakin şık verilmez.gercekten emeklerimize yazık
-
@gildostor doğru hocam aynen birebir cümle hatta.
-
güven endeksi 98.9
işgücü ödemeleri 33
büyüme 1.8
kurumlar vergisi 25
Sümerbank
aramalı yatırım tüketim
tunceli
1946
hizmetler inşaat
sabit döviz -
@ilhannn00 öyledir hocam tamamen sallıyorum. Biri size uzlaşma teklif etse uzlaşmak zorunda olmayıp mahkeme yoluna devam edebilirsiniz.
-
@iibf neymis bu sorunun cevabi ben netlestirebilen oldu mu?
-
Pazartesi Türkçe sorularına herkes baksında geleneği bozmayalım netlerimizi listeleyelim.
-
Yazılanlara göre eğer doğru ise onlar
Tr ekonomisi
Tarih
İnsan hakları ( 2 tanesini salladımTamamı doğru benim ani heyecan bastı.
Akıyor maşallah -
İktisattaki dis acik sorusu cevabi neydi arkadaslar?
-
@keynesin-faizi Maşallah Gçen sınav kaç yapmıştınız hocam, bir mahzuru yoksa sormamın.
-
İnsan haklarindaki Mülkiyet olan şık 1628 tarihli haklar dilekçesinde var. 1689 tarihli Haklar bildirgesinde ise göremedim.
-
@yakup-cemil diğer 4 şık birbiriyle uyumluydu. Önce tuzak var diye tutuksuz yargılanma dedim, sonra silip mülkiyet yaptım, inşallah doğrudur
-
@yakup-cemil cevap büyük ihtimalle mülkiyet hakkı çünkü habeas corpus yasası kişi özgürlüğü ve güvenliği ile ilgili
-
@amiree yanlış olan şık mülkiyet hakkıydı.
-
@keynesin-faizi deneyimli değilim bu sınavda da toplam kaç net yapan mülakata girer sizce
-
Iktisatta merkez bankası sorusunu hatırlayan var mı arkadaşlar örtük maliyet sorusu vardı türkçeden hatırlanan sorular göz ardı aidiyet bencillik toplumu şekillendirir mısır sinema müzikleri ve zanaat el sanatları vardi
-
Arkadaşlar bilenlerle keşke iktisat sorularının cevaplarını öğrensek...... Benim kilit kısım Türkçe ve iktisat olarak duruyor şuan... Yiğit yılmazın paylaştığı cevaplara göre en kötü ihtimal 5 yanlış yapmışım 56 soruda, boşlar hariç. Toplam 14 boşum var. En fazla 10 yanlış yapsam; 73.5 puan yapıyor. Mülakata kalırım diye düşünüyorum eğer o puanı alırsam.. Valla kanser etti bu sınav beni. Şu iktisat sorularını bir açsak