10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@kymkm109 hocam paylaştığı cevaplara nereden ulaşabilirim?
-
@illidan kaimmakam yaz insragrama çıkar kardeşim kitabı da profil fotoğrafı zaten kırmızı
-
@kymkm109 ben hiç boş bırakmadım ama şimdiki cevaplara göre 74.75 duruyor dediğiniz gibi Türkçe ile iktisat benim full gelmesi gerek ki böyle kalsın
-
@kymkm109, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
kaimmakam
Hocam sağ olun, sizi uğraştırmak istemem ama bahsettiğiniz hesapta soru paylaşımı göremedim. Tam olarak nereye bakmam gerekiyor, veya size zahmet bana özelden linki mesaj atmanız mümkün müdür?
-
@kymkm109 ben de bulamadım size zahmet paylaşabilir misiniz?
-
@teşkilat instagrama kaimmakam_kaymakamlik yazın o sayfa
-
@estergon-kalesi soruları TÜİK hazırlamış sanırım. O soru çok komikti. Orana inanıp soru hazırlamışlar bi de
-
Ne dersiniz, kaçla kapatır sizce?
-
@chandler-bing şahsi fikrim geçen seneden daha zor bir sinavdi o yüzden 70-71 bandina inicegini düşünüyorum
-
Geçen seneyle benzer düşünüyorum, temennim tabi ki barajı görsün.
-
@chandler-bing Buradaki abilerim kadar tecrübeli değilim ama nacizane düşüncem; yeni mezunlar giremedi, +40 da kontenjan var, sorular da bu haldeyken 70'le kapatması lazım.
-
@chandler-bing siz ne diyprsınuz hocam geçen seneden düşer mi acaba
-
@muzgor 70-72 gibi duruyor sanki hocam, tabi belli olmuyor bazen. Ama emekler zayi oluyor 2 senedir.
-
@muzgor arkadaşlar saat 22:00 da kaymakamlıkakademisi iktisat sorularını bir iktisat hocasıyla cevaplandıracakmış
-
merkez bankasının kayıp fonksiyonu sorusunu hatırlayan var mı bazı makalelerde sadece enflasyon yazan var bazılarında enflasyon ve çıktı miktarı var
-
@mencikof enflasyon ve çıktı miktarı ile ilgili bir şey var mıydı siklarda? Varsa cevap o olacak
-
Bu sınavı artık milli piyango yapsın zira son iki senedir kumardan hallice atip tutturduysan kazandın
-
@heisenbergww Valla hocam son sınavda iki soruyla mülakata kalamamistim iki soruyuda iki şıkka indirip boş bırakmıştım yapsam doğru çıkacaktı. Şimdi iki soru salladım doğru çıktı bakalım ne olacak.
-
@heisenbergww sesli güldüm hocam çok yaşayın duygularıma tercüman oldunuz
-
Türkçede cümle sıralaması sorusunu hatırlayan var mı? Ben V yaptım ama hiç emin değilim