10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@tomjoad umarım o kadar detay değildir:D
-
@tomjoad hocam kesinlikle katılıyorum sınav çok muallak soru vardı işin ucu nereye gidecek bilemiyorum
-
@iibf ösym bu tehlikeli
-
Dijital dönüşüm sorusu vardı Bilgi toplumu şıkkıydı bu şık Bilim teknolojisi kurulunun görevi
-
@mencikof bu çok ayıp birşey ama burda sınava giren adaylar eğitimli bireyler. Eğitim hayatları boyunca okudular, yazdılar, çizdiler. Artık ölçünün ilkokul dikkati sorularıyla veya abartı zorluklarla değil başka yöntemlerle ölçülmesi gerekir. Al iste ben büyük kısmına baktım siz ilk kısmına baktınız ösym tr ekonomisi bilgisini mi test edecek yoksa cümle dizilişine göre mi test edecek bizi. Farkındasınız değil mi bu artık alay etmektir. Ben açıkçası bu şekilde test edilmeyi kabullenemiyorum.
-
@mencikof ağlayacam
-
@mencikof o soru tam olarak neydi ?
-
@mencikof sadece pickot doğru bravo bana
-
@tomjoad hep böyle. büyük detayı benim de dikkatimi çekti ama tr ekonomisinde göreli bir şeyi sormazlar diyip çok daha net olan ilke yani 1946 ya gittim. Cesur davransam ben de 1958 işaretlerdim. Sınavda doğru cevap yerine ösym nin niyetine odaklanmak gibi bir saçmalığa maruz kalıyoruz
-
@fthdyngc hocam Dijital dönüşüm ofisinin görevlerinden değildir sıralamıştı şıklarda bilgi toplumu vardı
-
Hatırlarsınız 2019 da iktisatta kaç katı artar diye bir çarpan sorusu vardı ona benzemez inşallah
-
Google'da aratınca ilk olarak haberturk haberi çıkıyor. İlk cümleleri şöyle:
Türkiye'de ilk büyük devalüasyon 7 Eylül 1946 tarihinde yapılmıştır. 7 Eylül Kararları olarak adlandırılan ve Recep Peker Hükümeti'nin gerçekleştirdiği bu devalüasyonla yüzde 116 oranında bir artışla ABD dolarının fiyatı 2,83 liraya çıkarılmıştır.
-
Politika kurulu sorusu ne olacaktı ben başkanvekilli şıkkı yaptım sanırım
-
@gildostor hocam soru biraz açarmısınız ben hatırlayamadım
-
İnsan haklarında mülkiyet hakkı diye bir şık işaretlediniz mi?
-
@mencikof politika kurullarıyla ilgili yanlış olanı soruyordu kurul üyeleri kendi aralarından başkanvekili seçer i yanlış diye işaretledim
-
@çakır hocam ben o soruyu tutuksuz yargılama şartları yaptım
-
@gildostor hocam seçebilir ama cevabı neydi hatırlayamadım
-
@çakır ben mülkiyet yaptim
-
Tr ekonomisinde 2019 a kıyasla 2020 de küçülen sektörleri soruyordu? Doğru cevabı bilen var mı