10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@108 ben de 3 defa elendim bakalım 4.olacak mı
-
@akarsututkusu bakın hocam o sorunun kesinlikle hatalı olduğunu düşünüyorum bana neden yanlış dusundumu anlatacak mantıklı bir yorum göremedim ki ikna olayım isaretleyen 1931 deki resmi olmayan devalüasyonu hatirlayipmi yapti yoksa ilki gören 1946 yaptı bende büyük resme bakıp ilk BüYÜK DEVaLUASYON olarak 1958i işaretledim ve bu sorunun iptal olması gerektiğini düşünüyorum bu benim düşüncem
-
@akarsututkusu rabbim bu mesleği gerçekten yapabilecek ve de cok emek verenlere nasip etsin insallah
-
@akarsututkusu Allah dileyen herkese nasip etsin insallah . Hocam siz kaç yaptınız ?
-
@herseye-rağmen ben de ilk okuduğumda 1946 yaptım daha sonra büyük ibaresini görünce 1958 diye cevabımı değiştirdim. İptal edilmesi benim de işime gelir ama o sorudan ekmek çıkmaz yani
-
@108 inşallah
-
@olursaekime 75 net yaptım ama emin olmadığım iki soru var muhtemelen doğru çıkar. 78 falan yapıyor. Sizin
-
@akarsututkusu Türkiye Ekonomisi Anayasasında yazar “İlk büyük develüasyon ve son dış fazlanın verildiği yıl 1946’dır.” diye
-
@akarsututkusu 76.50 veya 77.75 hocam
-
@olursaekime kesin gelir hocam içerdesinz
-
@olursaekime komik çocuklar....
-
@herseye-rağmen hocam itiraz en doğal hakkın ama sorudan bişey elde edemezsin. Bu yüzden yaptığın yanlıştan dolayı başkalarını suçlayıp hakaret içeren ithamlarda bulunmaya gerek yok.
-
@arbak-refik-dal 2015 kaymakamlık çıkmış soru. birebir. önceki yıllardaki iptal sorular gibi değil. bir şey çıkacağını sanmam.
-
Yasin Çoban oran belirtilmedigi için 1946 nin kabul edilmesi gerekir şeklinde yorumlamış telegram grubunda.
-
@herseye-rağmen büyüğü görünce herkesin aklından acaba 1958 mi geçmiştir ama orada çok daha baskın ve objektif niteliklere sahip bir ilk varken de 58’i işaretlemek büyük riskti bence ki öyle de oldu. sorunun iptali de şöyle mümkün gözükmüyor 1946 hem ilk devalüasyon hem de büyük bir devalüasyon.
-
sonuçta en büyük demiyor. bir de de jure ve de facto devalüasyon olayı var. 1946daki hukuka uygun bir devalüasyon.
-
@mülki benim 72.5 net
Arkadaşlarım 69.25 , 68 , ve 80 net -
@aslan-reyiz kendi kitabında da ilk büyük devalüasyon 1946 diye yazıyor. çünkü çıkmış soru.
-
@akarsututkusu pardon size noluyorya böyle bisey elde edemesenlide konuşma sürekli ben terbiyemi korudukça abartma ben düşüncemi söylerim sen niye bukadar Rahats iz oluyorsunki böyle nemalanma sana bu sorudan iş çıkmaz tarzı konuşmalar sakın diyorum.... korktuğun çok belli korkma benim lafimla haksizsa düşünce kimse biseyi iptal etmez
-
@gildostor hocam böyle yoruma ne deyim saygı duyarım milletin harbiden gözünü hırs bürümüş ya haddini de aşıyor...