10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@siyahadam soru iptali ve taban puan hakkında var mı bilgileriniz hocam?
-
@çakır Henüz yok malesef
-
2019 da şok yaşamımızın en büyük sebebi kpss den sonra ortada tek sınavın kaymakamlik olmasıydı ve millet 4 ay boyunca deli gibi çalışmıştı. İki tane de iptal olunca 74.5 oldu bize 76.2
Olağanüstü bi durum olmadığı sürece 73 kusurlerin üzerine çıkacağını sanmıyorum. Hayirlisi diyelim biz -
Bu sınavda şok olursa yüksek kapatarak değil düşük kapatarak olur. Mesela 2019 da 70 dolmadı denildi 74,5 ta kapattı. Bu sene 2019 la kıyaslama yapılarak yüksek kapatacak korkusu var. Bu seneki şok 440 dolmayınca olur.
-
Dostlar, sınavın geçen yıla göre daha düşük, en kötü geçen yılın taban puanıyla kapatması gerekir diyen arkadaşların sebeplerine ben de katılıyorum ama forumdaki liste bana göre başka bir şey söylüyor. Örneğin şu açıdan bakalım geçen yıllarda mülakata hak kazanan kişilerden kaçının puanı bu listelerdeymiş.
2018 yılında 112 kişi
2019 yılında 83 kişi
2020 yılında 140 kişi.
Bu yıl her zamankinden daha fazla insanın puanı listede olmalı yani daha fazla insana ulaşmış olmamız gerekir ki puan 73lü puanların daha aşağısına düşsün, ihtimal dahilinde mi evet ama bu ihtimalin gerçekleşme olasılığını sonuçlar açıklandığında göreceğiz. -
@siyahadam, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
- Dönem kaymakamlık sınavı Ocak Civarı olacağı, planlamanın 60 olduğu ve sayının son kez 100 yapılma ihtimali olduğu kuvvetli bilgi. Sonucu olumsuz gelenin pes etmeyerek bilgileri saglamken saldırmaya devam etmesini tavsiye ederim. Ben ilk mulakatima 105. Dönemde girdim, memurum, evliyim ve çocuğum var. Tarih pes edenleri yazmaz. Sözüm genel olarak ortaya...
Benim de ilk kaymakamlik mülakatın 106. Dönemdi, ey gidi günler, hele 2012 de ilk hakimlik mülakatında girerken epey toydum çok günler geçti, pes etmek bizim neyimize , ama realite de ayrı tabi
-
@can-mavi Helal olsun. Allah'tan yaş sınırı var insan olsa da olmasa da kurtuluyor bu savaştan. Bu durum olmazsa 50 ye kadar girme ihtimalimiz olsa daha beter.
-
@ahmet12-0 Hocam kaç düşünüyordunuz siz tabanı ?
-
@siyahadam 87 liyim 2022 son
-
@kymkm109 Yok ya ümidimiz hep var, ben her sınavda listeye ne yazdırdıysam hemen hemen aynı puanı aldım, bu sene de 77,5 bekliyorum, bi aksilik olmazsa iyi bir sıralamayla mülakata kalırım. Ama bu sene bu yolu nihayete erdirsem de forumdan uzaklaşmayı düşünmüyorum, edindiğim bir tecrübe var, bununla da birilerine faydam olursa ne mutlu bana
-
@can-mavi inşallah yaş dolmadan nasip olur bu sınavda emeklerinin karşılığını alırsın.
-
@nikolayromanov 74,25-74,75 şeklinde bir tahmin yaptım hocam.
-
Katılımın artmasını istiyorsanız bu başlığın linkini Telegram, Whatsap gruplarına gönderebiliriz. Facebook gruplarında olanlar oradan da netler aktarabilir.
-
@ahmet12-0 Anladım üstadım..
-
@can-mavi Hocam daha önce herhangi bir işte çalışmamış birisi için bu durum mülakatta olumsuzluk teşkil ediyor mu ? Ben son zamanlarda kaymakam olanlara bakıyorum çoğunun hep daha önce farklı bir mesleği vardı.
-
@ilhannn00 sanmıyorum dostum 5 arkadaşım kaymakam, hatta biri vali yard. .. çalışan çalışmayan 2 ye 3
-
Benim tahminim 76+-1
-
@teşkilatçılar hocam biraz yüksek bir puan. Böyle tahmin etmemizin nedeni nedir. Hangi durumu referans aldınız
-
Baraj tahminim 95...
-
Kim kaç net yaptıysa 1 net aşağısına baraj tahmini koysun hepimiz kazanalım. En iyisi bu olacak