10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@srsmn forumda da yazan bir kişi oldu diye biliyorum ama yanılıyorum o zaman
-
@srsmn ek mulakata katilanlardan 2 arkadas kaymakam oldu hocam.
-
@ömermuhtar hatta bunlardan birisi forumda da yazan bir arkadaştı değil mi dostum?
-
@ömermuhtar hocam arkadaşım öyle demişti bilmiyorum ben de ek mülakata girmiştim tanıdık isim görememiştim ama yanılıyor olabilirim tabi
-
@can-mavi evet hocam haklisiniz, sagolsun buralara arada ugrar..
-
@srsmn yok hocam yanlis hatirliyorsunuz cunku yeniden hesaplama sonrasi ek mulakata kalanlardan 2 kisi kaymakam oldu hatta sonradan hesaplamada mulakata giripte baraj alti kalanlardan kimse secilmedi.
-
@can-mavi adamın yaptığı resmen kaderi zorlamak
-
@ömermuhtar yanlışınız var hocam ikinci listede ilk 400 dışı olup kaymakam olan 4 kişi var nihai listede.
-
Arkadaşlar herhalde bu yüksek kapattı düşük olsa paylaşmada kimse mahsur görmezdi
-
Sayılı gün çabuk geçer tezi bu durumda işlemiyor hiç
-
Değerli @ömermuhtar hocam tahminlerin daha geleceğini zannetmiyorum ortalama ne cıktı acaba
-
@herseye-rağmen haklisiniz hocam lakin ufak bir problem var suan disardayim listede evde o yuzden gider gitmez paylasirim..
-
@teşkilatçılar Tam tersi düşük olduğu için imtina ediyorlar:)
-
Baraj tahminim 71.75. Sınavdan ilk çıktığımda geçen seneye göre bir tık zor demiştim, hadi aynı olsun. 440 kişi ve mezunların katılmaması, erken sınav sebebiyle yükseleceğini düşünmüyorum. Soru iptali yoksa +73 çok düşük ihtimal benim şahsi fikrim bu yönde
-
74 le kapatmayacak mı?
-
@olursaekime kral az kaldı zorlarsan kapattıracaksın
-
@olursaekime zor be kral
-
@kurpagirbanzarşi İnsallah olmaz kral Ters totem 70 kapatsın herkes kazansın
-
@olursaekime bence 70 de zor be kral
-
@can-mavi 71.50 için ne dersin üstad