10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@ese0303 Yaw arkadaşlar adamın bir suçu yok böyle bir hakkı varsa kullanması en doğal hakkı empati yapalım bizede örneğin Avukatlık yapabilme hakkı verilseydi bizde kullanırdık. Ha yanlış bir sistem mi evet yanlış ama hak varsa kullanmayı düşünmesi hakkı
-
@ömermuhtar inşallah öyle olur da bu tedirgin bekleyiş biter
-
@mulazim Yanlış sorular vs varsa bunları inceliyorlar, son birkez akademisyen kontrolünden geçiyor sorular
-
@kartalbaba keşke o kontrolü sınav sorularını hazırlarken yapsalar da her yıl soru iptali olmasa
-
@mulazim Keşkeler ile maalesefler ile olmuyor maalesef;)
-
@ömermuhtar Benim tahminim soru iptalsiz 73.75
-
Haftaya zor bence KPSS bitmeden açıklanmaz sonuçlar. En erken 9 Ağustos olur gibi.
-
Arkadaşlar şu an ülkemizin ormanları ve içinde yaşayan canlılar ölüyor. Hâlâ kaçla kapatır muhabbeti tutturmuşsunuz gidiyor bu kadar da olmaz en fazla kazanamazsın kardeşim ne olacak yani nedir bu gerçekten anlam veremiyorum
-
Ormanlar yanarken canlılar yanarken hala puan hesabı yapıp girebilir miyim giremez miyim düşüncesi taşıyanlar bu mesleği zerre kadar hak etmiyorlar daha söylenecek çok şey var ama kelimeler hakkaten yetersiz kalıyor
-
@mülkî Hocam belli ki üzülmüşsünüz, hislenmişsiniz, sinirlenmişsiniz ve buraya patlamışsınız. Ancak bence öfkenizi saçtığını yer yanlış. İnsanlar hayal ettikleri bir mesleğin emek verdikleri sınavının sonucunun açıklanmasını elbette bekleyecek, elbette hesap kitap yapacak. Birşeylere üzülmek diğer herşeyi yok saymayı gerektirmiyor. Misal mesleğe başlasanız ve ülkede kötü bir olay gerçekleşse, makamınıza ilçenizde yaşanan bir sıkıntıyla gelen vatandaşa da böyle çıkışacak mısınız, ülke yanıyor senin derdinin ne önemi var mı diyeceksiniz? Kusura bakmayın ama bence asıl bu şekilde tek bir noktaya odaklanıp duyardan öte gitmeyen söylemlerle bu meslek yapılmaz.
-
@mülki kardeş şu an ülkede yas matem havası varken puan konuşulması kadar anlamsız ve bencilce bir şey olamaz
-
@kamucu-1 ben örgündeki herkesi tanırım neredeyse 2 veya 3 kişi var
-
@mülkî gerçekten gereksizce bir duyar kasmaktan ileriye gidememişsin arkadaşım , insanların girmiş oldukları sınava dair bilgilerini paylaştığı ve hayatlarını etkileyecek olan sınav sonucu hakkında duyum ve fikirleri takip ettikleri bu mecrada bu tip bir paylaşım yapmak , hele de sizden kaymakam olmaz tarzında bir eleştiri de bulunmak çok adapsız bir ifade… Burada ki herkes emin ol senin kadar üzülüyordur bu duruma kendini yegane duyarcı olarak görmene gerek yok nasıl ki sen ülkede orman yangını oldu diye yemek yemeyi , su içmeyi , işe gitmeyi , sohbet etmeyi, forumu takip etmeyi veyahut sınava hazırlanmayı bırakmıyorsan burada ki insanlar içinde hayatın devam ettiğini unutma . Git bu eleştirilerini pkk destekçisi Mezopotamya eşşeklerinin sayfalarında yap kendini tatmin et , burada ki insanları da cahil cahil konuşup sinir hastası etme sanki ormanları buradakiler yakmış gibi ya da orman yangınına gülüyormuşuz gibi…
-
@kamucu-1 adam gibi konuş önce laflarına dikkat et koçum hayat devam eder evet ediyor suyunu da içersin böyle zamanlarda yemeğini de yersin ama keyif almazsın saman gibi gelir ülkemizde bi felaket yaşanırken hiç bir şey olmamış gibi insanların bencilce hareket etmesi ve sadece kendi çıkarına odaklanması büyük bir problem ben 81,25 bekliyorum büyük bir ihtimalle mülakata kalacağım belki mülakatı geçeceğim belki geçemeyeceğim ama şu an bunlar umrumda değil
-
@mülkî kardeşim ne boş yaptın ya gece gece
-
@eşref forum dan çıkıyorum ben foruma öyle yazan durmadan bir şeyler yazan biri de değilim zaten ha kıyamet kopsa bile puan analizi yaparak mülakata kalırmıyım endişesi yaşayan arkadaşlara kolay gelsin
-
@mülkî adam gibi konuş diyen adamın cümlelerine bak tüm kelimeleri çöplükten çıkma adeta , işte farkımız burada sen 81 beklediğin için zaten daha düşük bekleyen insanların telaşları ve yazıları karşısında sorumlu vatandaş duyarları kasmayı çok rahat becerebilirsin, ama bende 81 beklememe rağmen insanlara hangi günlerde nasıl düşünülmeli nasıl davranılmalı gibi had bildirmeye çalışan cümleler kurmam , onların bu mesleğe uygun olup olmadıkları hakkında yorum da yapmam.
Neyi nerede konuşacağını bilmediğini düşünüyorum , umarım sınavı geçersen komisyon da bunu farkına varacaktır. Senin için kurduğum şu cümlelerin hepsinin israf olup boşa gittiğini bildiğimden forumda ki arkadaşlardan özür diliyorum ve bu trolü engelliyorum. -
@kamucu-1 benim ne demek istediğim gayet net bari şu gün bu muhabbetler dönmesin diyorum ama yok devam et sen kendin çal kendin oyna
-
Normalde bu sene foruma aktif katılmadan süreci takip etmeye karar vermiştim ancak @Pisagor u görünce geçen yıl bir heyecan ile şafak saymamız geldi aklıma Tekrar üyelik açarak aranıza katılmaya verdim
Şafak 13
-
@mülkî kibrini alda git kardeşim bu milletin hayalleriyle dalga geçme