10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@çakır kaç saattir boş muhabbet yapıyor. Siteye girmez olur biter.
-
@mogut3 bi defa bilgisayardan girmiyorum telefondan giriyorum kendini müneccim sanıyorsun heralde çocuk
-
@mülkî yahu geceden beri yazmayım diyorum hakikaten saçmalıyorsunuz. Birincisi sanırım çok asosyal bir karaktersiniz, üzüntünüzü paylaşacak kimseniz yok ki bu tür felaketlerde forumda paylaşımda bulunan insanları ancak kendinize hedef alabilmişsiniz. Forumdan haberdar olabilmek için kendi çabanızla giriş yapıp, sonra paylaşım yapan insanları kınamak nedir? İkincisi burada itham ettiğiniz insanların her biri yarın bir gün bulundukları ilçede veya ilde meydana gelebilecek her türlü acil durumu koordine edecek ilk kişi olabilmek için aylardır, yıllardır emek veriyor, rahatsız olabileceğiniz en son kaygı türü bile değil buradaki puan tartışmaları. Dünden beri bakıyorum siz buradaki insanlardan ne yapmasını bekliyorsunuz da bu şekilde irite oluyorsunuz anlayamadım? 81 puan yaptım diyorsunuz, siz 81 puanı şans eseri yapmamışsanız eğer, o puanın yapılacağı süreçte ülkemiz türlü felaketler yaşadı. Sanırım siz o felaketlerin hiçbirinden zerre etkilenmeyip çalışmanızı sürdürebilmişsiniz, tebrikler. Son olarak bu forumda geçen yıl bir arkadaşın, yanlış hatırlamıyorsam eğer, sınava gireceği gün annesi vefat etti ve o arkadaş yazılı sınavı geçmişti. Demem o ki bir şeylere faydalı olabilmek için, yerinde müdahale edebilmek için bunca emek veren, en büyük acılarını dahi ikinci plana atmaya çalışan insanlar, duyar kasma şovunuzda hedefinizde olabilecek son kitle. Lafla peynir gemisi yürümüyor.
-
@mülkî senin kendini insan zannetmenden daha iyidir.
-
@kaymakam-hanim-0 sapla samanı karıştırmak buna denir bana laf yetiştirmeye çalışacağınıza kaçla kapatır sohbetinize devam edin de kendinize gelip normalleşin
-
@mülkî siz ne yapmamızı isterdiniz şu an gerçekten merak ederek soruyorum. Söyleyin onu yapalım hep beraber. Boş klavye bekçiliği uygun mu? Siyaset tartışmasına mı girelim? Uçakların dahi yetersiz kaldığı yangınları el yordamıyla söndürmek için buradan yangın bölgelerine mi gidelim? Yoksa üzüldüğümüzü belli etmek için tüm gün hiçbir şey yapmayıp duvarı mı seyredelim? Ne istiyorsunuz?
-
@mülkî
güzel dertlenmissiniz hocam maşallah herkesten daha çok iletiniz var dünden beri.
Netiniz buradaki kacla kapatır ve duyum var mi muhabbetini aşıyor. -
@kamikaze neti yüksek artistlik yapıyor bence
-
@mülkî Eğer trollük peşinde değilsen ben senin egonu tatmin etmeye çalıştığını düşünüyorum. Arkadaşın birisi 80 üzeri yapanları tebrik ederim yazmış onlardan biriside benim teşekkür ederim diye tek cevap veren sensin. Beğen geç iletiyi insanlar zaten listede görüyor senin yüksek netin olduğunu. Kaldı ki dün yine yazmışsın gereksiz yere 81.25 netin olduğunu.
Bu konularda da kimsenin düşüncesini bilmeden karşındaki insanları tanımadan kafana göre bir yargıya varıyorsun kaymakam olmazmış vs vs.. Sanki en çok üzülen dertlenen kederlenen sensin ama diğerlerinin umrunda değilmiş gibi kendince gereksiz bir duyar kasıyorsun ve bu bana çok yapmacık geliyor. Takdir edilmek istiyorsan 81.25 netin var ve en çok üzülen dertlenen kederlenen kişi olarak kaymakamlığı hak eden sensin hatta bırak kaymakamlığı direk vali olman lazım yakışır sana
-
Arkadaşlar Türkçe hariç benim de 61 netim var ama Türkçe sorularını hatırlamıyorum ilk girdiğimde çok heyecanlıydım ne yaptığımı bilmiyorum malesef umarım güzel bir sonuç alabilirim stresli bir şekilde bekliyorum
-
Bende bir yorum yapmak istiyorum geçen seneden Elenen 300 arkadaşımızdan bu sene 100 ü hazırlanmasa kalan 200 sağlam rakip diyebileceğimiz arkadaşlarımız girecektir. Geçen seneden ise ilk 1000 deki arkadaşlarımızdan 300 ü hazırlansa (ilk 400 ün yorumunu yaptım kalan 600 arkadaştan 300 ) ilk senesi olan yok mülkiyetli yok Boğaziçi yok odtülü tecrübe olmadığı için salt bilgi gücü ile başarılı olmaları zor. Artık tüm sınavlarda rekabet arttı. Mezun çok alım az bu sebeplerden ötürü 73.75-74.50 arası kapatmasını düşünüyorum .
-
@mülkiidare110 ben bu kadar puanım varken bile mülakatı geçip geçmeyeceğimi düşünmek haberlere bakınca anlamsız geliyor gibisinden yazmıştım diye hatırlıyorum tam okumamışsın sen
-
@görünmez-el
Neti yüksek olup burada ego kasanı pek görmedim. Genelde neti yoktur ya da düşüktür fakat yüksek yazdıranlarin huyudur. Umarım sonuç günü burda olur kendisi.
Huyum değildir böyle durumlarda yorum yapmak ama konu ciddi. Uzatılmamasindan yanayım. Takip edenler arkadaşlar kusura bakmasın. Sonuç günü görüşmek üzere :)) -
@mülkî ne yazık ki o kadar net yapmış olduğunu belirtmen bile sahip olduğun egonun dışarıya yansıması.. Bu arada diğer arkadaşları uyarmayı unutma onlar netini 0.25 düşük yazıyorlar haberin olsun
-
@mülkiidare110 nihai başarıda yazılı sınavı sınırda kazanmak veya 10. Olmak arasında pek fark olmadığını da biliyorum ne egosundan bahsediyorsun sen
-
@mülkî hesabı troll hesabıdır, twitter de yalan haber paylaşan veya geçen günlerde tecavüze uğradım diyen kadın profil hesabının erkek çıkması gibi duyar kasan bir hesap. 3 sayfa cevap vermenize şaştım. Geçiniz. İşimize bakalım. Hain PKK ve düşmanların organize eylemine karşı tepkimizi, eylemimizi gereken yerlerde yapıyor, yapmaya devam ediyoruz. Burasının amacı da belli. İşimize bakalım.
-
@mülkî demek ki mülakatını geçmeyi dahi umursamadığınız mesleğin acil durumlardaki birincil rolünden bihabersiniz ve isteksizsiniz. Dün başka bir arkadaş da söylemiş çok doğru söylemiş, velev ki şu an kaymakamsınız ve kapınıza (size göre) sorunu yangınlardan daha mühim olmayan vatandaş geldi. Ne diyeceksiniz? Kardeşim ülke yanıyor sen neyin derdindesin diye kovacak mısınız? Buradaki insanlar piyango çekiliş sonucu bekliyormuş gibi tuhaf tavırlar takınmayın. Tuhaf tavırlarınızın yeri de muhatabı da bu platform değil.
-
@öylesinebiri, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Arkadaşlar Türkçe hariç benim de 61 netim var ama Türkçe sorularını hatırlamıyorum ilk girdiğimde çok heyecanlıydım ne yaptığımı bilmiyorum malesef umarım güzel bir sonuç alabilirim stresli bir şekilde bekliyorum
Hakkınızda hayırlısı olsun hocam. Ortalama beklediğiniz bir puan söylerseniz @mülki hocam listeye ekleyecektir.
-
Maalesef ki hoşumuza gitmeyen her düşünce ve görüşe karşı tahammülümüz kalmamış. Oysa tahammül ve anlamaya çalışmak gelişime katkı sağlar. Azimle çalışan, sabırla bekleyen ve kalitesinden taviz vermeyen bütün adaylara selam eder, hayırlı cumalar dilerim.
-
@mülkî mülakatta 10. ile 440. arasında fark olmadığını belirtmen başka bir şey..Benim dediğim şekilde kısa süreli de olsa egonu tatmin etmeye çalışman farklı bir şey..