10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
-
Burdasın Ahmed Deniz biliyorum
-
@kaymakam-hanim-0 ya her sene farklı bir sayı oluştu, bu konuda net birşey söyleyemiyorum malesef. Kendim en iyi ihtimal 2,6-2,7 civarı olacağını düşünüyorum
-
80+ yapan 26 kişi×2.61 yapınca 》68 kişi
75+yapan 88 kişi×2.81 yapınca 》 247 kişi
73+yapan 50 kişi ×3.20 yapınca 》160 kişi
Toplamda 475 kişi yapıyor. Son kişi ile ayni puanları yapanlarında mülakata kalacağını hesap edersek bu kadar kişi sonucunda 73 olur -
@f16, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
72.25
Mulakata kalan 471 kisi arkadasin duyumudur
Hayirli olsunduyum doğru mudur yanlış mıdır bilemem ama;
1- 72,25 puanı tahmin ettiğim puan aralığında (tahmınim 72,5)
2- 72,25 geçen sene 110 kişi alsaydı kapatacağı puandı
3- 110 kişilik bir alımda 471 e sarkması ihtimal dahilinde..doğru mudur yanlış mıdır bilmiyorum ama hayırlısı olsun.
-
@f16 umarım konu değişsin diye ortaya atılan bir durum değildir hocam
@siyahadam hocam sizin duyumunuzla örtüşüyor mu? -
Forumun kurucularindan ve yoneticelirindende bir nebze olsun destek gormek istiyor insan acikcasi @Antimülakat @paretowilfredo -elbette imkanlariniz dahlinde- 2018 de tercihiniyap barajin 70 altinda gerceklestigini haberlestirmisti ilk defa en azindan bu yil icin de duyumlarin sihhati acisindan bir yorum yapilir, en azindan bu baslik altinda..
-
@Pisagor hocam kaymakam olmanıza rağmen halen sayfaları ilk günkü heyecanla siz sonuç bekliyormuşcasına takip ediyorsunuz tebrik ederim sizi
-
Arkadaşımızın derdi belli ki baraj yerine yangınları değil kendisini konuşmamız. Bu konuda oldukça başarılı olduğunu da itiraf etmek gerekiyor zira 5 sayfadır ne baraj ne yangın konuşuluyor, tek gündem maddemiz troll mülki.
-
@108-Dönem hocam siz de bir duyum var mı?
-
@f16 Duyumu için teşekkür ederiz. Ancak soru itirazları ile uğraştılar hala okuma bitmedi. Ben henüz haber almadım. Ama teşekkür ederiz.
Şuan için tek net konu soru iptali olmadığı. -
@siyahadam hocam kaynağınızı tekrar yoklasanız belki bitmiştir okuma işi @f16 arkadaşta almıştır duyumu baktım önceki iletilerine arkadaş 71.5 bekliyor taban puan konusunda 72.25 olarak söylüyor hani trol olmadığını düşünüyorum
-
@anadolu-109 almıştır ben trol demem zaten ama bir kaç kaynaktan teyite muhtaç hemen heveslenmeyelim diye dedim.
-
@siyahadam anladım hocam sizden de teyit beliyoruz o halde
-
Duyum aktaran arkadaşlar çok teşekkürler.
-
@anadolu-109 nasip zaman ne gösterir göreceğiz inşallah düşük olur da yazmaktan çekinmeyiz.
-
@siyahadam hocam yüksek veya düşük farketmez çekineceğiniz bir durum olmaz adı üstünde duyum
-
Bakınız Çanakkale, Gaziantep ve İstanbul. An itibarıyla ormanlara giriş yasağı kararı alan mülki amirler hep kaymakam kökenli. zamanında bizler gibi puan kaygısı yaşamış kimseler şu an kritik müdahaleleri gerçekleştiriyor. Ellerine sağlık.
-
@kaymakam-hanim-0 kararı alacak olan mülki amir zaten kaymakam kökenli olur mülki idare amirliği hizmetleri sınıfında olan kadrolara bakmakta fayda var
-
@mülkî vali olan ama kaymakam kökenli olmayanlar mülki amir sayılmıyor mu?