10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@can-mavi hocam bilmeden bu şekilde davranmışsa bence bir sorun yok ortalamayı cok fazla değiştirmez zaten o nete tekabül edecek kişiler var dışarıda onun yerine sayılabilir ancak art niyetli olarak davrananları anlamak gerçekten çok güç oluyor
-
@kartalbaba teşekkür ederim düşünceniz için bu rızıktır sonuçta böle yaparak bir adım öne geçilebiliceğini düşünen arkadaşlar var rakip eleme modunda bazıları ama nasip kiminse onundur ötesi yok
-
duyumcu arkadaşlar teşekkürler ve lütfen 70,75,80 kaç olursa olsun söylemekten çekinmeyin
-
Amirimin yazdığını neden kimse konuşmuyor taban puan duyumu muydu o
-
@mulazim Amirim pimi çekti bombayı bıraktı gitti.
-
Amirim bence daha önce yaptığı tahmini yeniledi. Sonuçta hala okumaların devam ettiği duyumu geldi.
-
2019'da çok konuştuk.
-
@amirim in aralığında inşaallah doğrudur.
-
Erken açıklanma ihtimali var mı ? Geçmiş yıllarda 1 gün öncesinden açıklandığı oldu da 1 hafta öncesi açıklanma durumu oldu mu?
-
@çakır hocam bir tek yazım yanlışı sorumdan eminim gerisini hatırlamıyorum o yüzden sallayıp etkilemek istemedim başından beri sadece okuyorum Tahmin yapmak çok zor geçen sene Türkçe kısmından fire vermemiştim 14 te 14 tü ama bu sene zordu ve aşırı heyecanlandım hatırlamıyorum o yüzden listeye ekletmemek daha mantıklı
-
Birileri bana mı seslendi!!!
-
@ahmetdeniz-0 @hasancankaya olarak yaptığım duyum geçerlidir! Sürekli engelliyorsunuz alınıyorum ama
-
-
@ahmetdeniz-0 ellemen şu adama yapsın yorumlarını
-
@ecrimisil yaaa cok iyi ben de nickimi giffen paradoksu olarak değiştireyim
-
@olursaekime kral nerelerdesin foruma giriyorum gözlerim bir seni birde 74 ile kapatır yazısını arıyor
-
@kurpagirbanzarşi 71,25 hayal alemine dalmayalım
-
@mülkî amacın ney. Çok sosyal mesaj vermek istiyorsan git temaya yardımda bulun ağaç diksinler adına. Burası senin fantazilerini tatmin edeceğin mecra değil.
-
@ahmetdeniz-0 73 falan eyvallah ama bu sınavda senin dediğin 71.25 ile kapatsın ne dersen o
-
@kurpagirbanzarşi 71,25. Kesin. İptal soru yok. Yeni sınav şubat 80-100 kişi