10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@ahmetdeniz-0 hoş geldin reis
-
@ahmetdeniz-0 iptal soru olmadığı benimde kulağıma geldi ve ısrarla 71.50 olduğu yönünde duyum aldim diyen birisi daha olmuştu özelden ama insanların umuduyla oynamak olmasın diye ağzımı açmadım bunlar gerçeklikten uzak gibi ben inanamiyorum
-
Hakımlık ne zaman açıklanır
-
@ahmetdeniz-0 kaç kişi kaldı mülakata üstad
-
@kaymakamme 68,25-69,75 973kişi
69,75-71,00 634 kişi
71,25 üstü 511 kişi mülakata kaldı. -
@gencbiraday adli tatil bitmeden planlanıyor
-
@ahmetdeniz-0 iyi sallıyon valla reyis tebrik ederim
-
@ahmetdeniz-0 reis meraktan soruyorum 68-71 aralığı verileri ne işe yarıyor tam olarak
-
@ahmetdeniz-0 peki ulusal ajansı uzman yardımcılığı he bide bddk uzmanlığı sınavı ne zaman açıklanır üstadım
-
@herseye-rağmen hiç bir fikrim yok o kurumlarla ilgili
-
@herseye-rağmen mali hizmetler 250-300 kişilik alımı olacak kpss sonrası. 850 kişilik guy planı var 2022 ye sarkacak. 150 kişilik hazine ve maliye uzman yardımcılığı. Dguy yok!
-
@kaymakam-hanim-0 anketlerle uğraşan arkadaşlar için o bilgilerde
-
-
@ahmetdeniz-0 bi bitmediniz be Ahmet seni geçen seneden bilen iyi biliyor aslan parçası ben insanların hayalleriyle oynamadım
-
@ahmetdeniz-0 çok düşüncelisiniz üstadım sağ olun
-
@mülkî 110 ilanını gelmedi mi mayıs dedik ilan için nisanda geldi hayırdır aslan kaplana bağladın.
-
@ahmetdeniz-0 il göç merkez göç içişleri uzm yrd ne alemde hocam
-
@ahmetdeniz-0 sen 81 al bu sınavdan ben mülatatta gelip seni bulup elini öpecem kaplan
-
@ahmetdeniz-0 bu sınav 71.25 ile kapatsın ben mülakatta gelip senin elini öpecem
-
@kaymakam-hanim-0 sınavı hazırlayan üniversiteyle pek aram yok 🤯