10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@ilhannn00 bana gelen bilgi 84,75
-
-
@ahmetdeniz-0 geçen sene duyumlarınız neydi nasıl ünlü oldunuz anlatmak ister misiniz
-
@ahmetdeniz-0 aaaa birinciyi geçen tanıdığım var.
-
@ahmetdeniz-0, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@ilhannn00 bana gelen bilgi 84,75
yakın eğitimde 90 ı geçen var diyolar yalnız reyis
-
@kaymakamme yakın eğitimdeki bütün hocaları aynı sınava sokun ortaklaşa cevaplasınlar yine 90 neti geçemezler
-
@arz-şoku doğru olarak belki ama net olarak sanmıyorum
-
@ahmetdeniz-0 geçen sene tutan duyumlarınızı söyler misiniz ahmet bey
-
@AhmetDeniz-0 hep herkesin duymak istediklerini söylüyorsunuz. Belki birilerini biraz mutlu edeyim derken yok yere umutlandırıyorsunuz ki bu daha yıkıcı bence
-
@kaymakamme kimmiş çok merak ettim ahasdkhkasa
-
@ahmetdeniz-0 helal olsun kardeş yok yok sende
-
@ahmetdeniz-0 9-10 Ağustos gibi açıklanır mı ne diyorsun
-
-
Insanların kalbi yerinden çıkacak nasıl da dalga geçiliyor valla böyle vicdansız olmak isterdim sağlam duyumcu üstadlar paylaşsalar böyle olmaz
-
Insallah benim deil ahmet denizin duyumu dogrudur ne kadar dusuk kapatirsa o kadar mutlu olan olur
-
Benim tahminim 71.5 tu duyum ise 72.25 soyle bi baktim da cogu kisi 73 veya 74 ile kapatir demis ben hayatta buaralara cikacagini zannetmiyorum. Ya arkadaslar bi dusunun 110 kisi gibi fazla alim var sinav kpss den 20 gun once 440 kisi.mulakata girecek ve zor bi sinav eger bu bile yuksek kapatirsa vay ki halimize ben 72 kusurleri gecmeyecegini hatta hala 71 lerde kapatacagini dusunuyom arkadasim duyumunu bana aktardi kendisi boyle yerleri takip ettiginzannetmiyorum zaten insallah duyumu yanlis cikar ve daha dusuk kapar ne diyim
-
@mulazim arkadaşlar benim anlamadığım şey bu ösym sonuçlar hakkında birilerini mi bilgilendiriyor. Bu duyum falan nedir yani birileri ösym de çalışanlardan bilgi mi alıyor.
-
@f16 erken açıklanma durumu var mı hocam peki ?
-
@ahmetdeniz-0 reyis sonuçlar haftaya gelecek mi ?
-
@ekk61 Duyuma inanma duyumsuzda kalma