10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@AhmetDeniz-0 vayy reis hoşgeldin..Gelişinle forumu şenlendirmissin
-
@AhmetDeniz-0 dostum alınma ama sen harbi "Lotr" evrenindekilerden daha muazzam bir trolsün....
-
Ben AhmetDenizi seviyorum şahsen lütfen duygusala bağlayıp adamı banlatmayalım. Ayrıca işin iyi yanından bakalım adam amme hizmeti veriyor resmen. Sabretmekten başka çaremiz olmadığını, kimseye güvenmememiz ve hayallere dalmamamız gerektiğini %100 öğretti uzun uğraşlar sonucu dhjdjd mesleğe hazırlıyor bir nevi öyle değerlendirelim
-
@f16 aynı fikirdeyim
-
Arkadaşlar duyuma göre 72,25 diyorsunuz ama bizim forumdaki ortalama da malum. Geçmiş yıllarda forumdaki ortalamadan düşük geldiği olmuş mu? Ben hep gerçek ortalamanın formdaki ortalamanın üstünde geldiğini biliyorum. Ancak inşallah sizin dedikleriniz doğrudur.
-
Bir duyum aldım sıralama ile alakalı. Kacla kapattığını paylaşmayacağım sadece şunu söyleyeyim. Taban puan çok yüksek değil. 471 kişi mulakata kalıyor. Soru iptali yok. SADECE DUYUM VE YANLIŞ OLABİLİR. ÖZELDEN YAZANLARA DÖNEMEYECEĞİM. Hayırlı Olsun.
-
@siyahadam haydeee gel bir de buradan yak
-
471 sayısını biri daha söylemişti puanı da söylemişti o hatta birileri gerideki yorumlardan bulabilir mi
-
@f16 nickli arkadaş paylaşmıştı, 72.25 ve 471 diye
-
Kaynakları aynı kişi demek ki:)
-
“çok yüksek değil” 73,5’i işaret ediyor arkadaşlar, nerede görsem tanırım.
Ayrıca geçen seneden yüksek kapatmış olmalı ki düşük olsaydı özellikle belirtirdi siyah bey. -
@can-mavi ne dersiniz hocam Sizin tahmin de yakın gibiydi
-
-
@siyahadam Taban puan konusunda bilginiz varsa onu da söylerseniz iyi olur, belli ki burda birçok kişi size itibar ediyor, zaten siz de duyum olduğunu söyleyip yanlış olabilir diye de belirtiyorsunuz.
-
@siyahadam, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Bir duyum aldım sıralama ile alakalı. Kacla kapattığını paylaşmayacağım sadece şunu söyleyeyim. Taban puan çok yüksek değil. 471 kişi mulakata kalıyor. Soru iptali yok. SADECE DUYUM VE YANLIŞ OLABİLİR. ÖZELDEN YAZANLARA DÖNEMEYECEĞİM. Hayırlı Olsun.
Dostum taban puanı öğrenemedin mi yoksa öğrendin de paylaşmamayı mi tercih ediyorsun , anlaşılan bakanlığa liste gitmiş sanki
-
@can-mavi paylaşmayacağım çünkü kimileri umut dolup kimileri hüzne kapılıyor. Sonucta güvendiğim biri de olsa şuana kadar yaniltmasa da yanlış çıkma ihtimali var. Ortalama herkesin yazdırdığı puan ortalamasından düşük. Net taban vermem.
-
@siyahadam, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@can-mavi paylaşmayacağım çünkü kimileri umut dolup kimileri hüzne kapılıyor. Sonucta güvendiğim biri de olsa şuana kadar yaniltmasa da yanlış çıkma ihtimali var. Ortalama herkesin yazdırdığı puan ortalamasından düşük. Net taban vermem.
Dostum bu bir duyumdur, doğru da çıkabilir yanlış da, birada duyumunu paylaşan kimseye kimse laf edemez, kaldı ki uzun zamandan beri forumdaysan bu başlıkda ve başka başlıklarda ne duyumlar paylaştığımı bilirsin, yüzde 80 i doğru cıktı, he yanlış da çıkabilirdi, aynı şekilde senin duyumun da doğru çıkabilir yanlış da çıkabilir, kimse kimseye bu konuda gönül koyamaz, kaldı ki geçen seneden dolayı iyi niyetini herkes biliyor, , bence duyumlar gizli kalmamalı
-
@can-mavi Vereceğim bilgi bu kadar. Taban 74 un altinda Umarım faydam olmuştur. Bende başka bir şey yok. Bilgi YANLIŞ OLABİLİR.
-
@siyahadam Hocam yanlış olabiliri belirtmene gerek yok. Sen duyumunun sağlamlığını 2020 sınavında kanıtladın. Yanlış çıkarsa da dediğimiz gibi canın sağolsun.
-
@siyahadam karar senin kararın, saygı duyuyorum, ama 74 'ün altında çok çok muğlâk bir ifade , her duydugumuzu paylasarak biz mi hata yapiyorduk bu zamana kadar anlamadim, neyse dostum tekrar söylüyorum kararına sonuna kadar saygı duyuyorum, kal sağlıcakla