10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@kurpagirbanzarşi, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Günlük 4 saat uyku dört tarafı duyumlarla çevrili biliyoruz yoruldun ama bu dava sensiz olmaz reis @AhmetDeniz-0
Beyrut limanı gibi patladım
-
@kurpagirbanzarşi Ahmet Deniz kardeşimizin beni etkileyen en önemli yanı zamanı öyle bir ayarlıyorki tam duyumların geleceği gün önceden gelip @mülki hocamın tabiriyle mikser gibi karıştırıp gidiyor.
-
@kaymakam-hanim-0 benimki 74> x yanlış olmasın
-
@anadolu-109, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@anadolu-109, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@can-mavi hocam duyumlar geldiğine göre liste bakanlığa gitmiş diyebiliriz
@can-mavi hocam?
Bence diyebiliriz
-
@siyahadam ee hocam 74 altı demiştniz şimdi 74+ söylüyorsunuz
-
@siyahadam Dostum gel duyumu paylaş inat etme, geçen seneden iyi niyetini herkes biliyor zaten, forumun ruhuna ters bu
-
@siyahadam 72.25ten büyük 74’ten küçük. Daha daraltırsak 72,75’ten büyük 74’ten küçük. 73,75 fav almadığına göre 73,5 bu konuyu burada kapatalım sıcak soğuk olarak da çözebiliriz
-
@anadolu-109 matematiksel hata mı yaptım 74- evet
-
@siyahadam, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@kaymakam-hanim-0 benimki 74> x yanlış olmasın
ben mi yanlış görüyorum yoksa 2.doz biontech'in yan etkisi mi
-
@can-mavi Vereceğim bilgi bu kadar. Taban 74 un altinda Umarım faydam olmuştur. Bende başka bir şey yok. Bilgi YANLIŞ OLABİLİR.
74 altı demek
-
@siyahadam Hocam sana bu duyumları kim söylüyor peki.
-
@anadolu-109 yo 74’ten küçük dedi yine
-
felaket sicilinden bağımsız olarak ahmetdeniz’in hatası çok net olması. o netlik duyumun ciddiyetini kaybettiriyor. duyum dediğin muallak olur, duyumu verenin ağzından kerpetenle laf alınır:) mesela siyahadam öyle o yüzden de çok daha inandırıcı geliyor bana. gerçi ahmetdeniz’in inandırıcılık gibi bir kaygısı olduğunu da düşünmüyorum.
-
@olursaekime ooooo krallll sonunda gelebildin 74 dedin dedin senin dediğin olmayacak gibi 40 kere diyemedin
-
@olursaekime olsun be kral azmin yeter senin
-
@olursaekime, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@can-mavi Vereceğim bilgi bu kadar. Taban 74 un altinda Umarım faydam olmuştur. Bende başka bir şey yok. Bilgi YANLIŞ OLABİLİR.
74 altı demek
sesli güldüm .d
-
@ekk61 napcan reis bir o kalmıştı
-
Söyleseniz de uyusak lütfen ya
-
@kaymakam-hanim-0 Adam size resmen kendine yalvartiyor bundan da hoşlanıyor olacak ki lütuf diye sunup tatmin olup seyrediyor, tercih sizin:)
-
@kurpagirbanzarşi Tutmadı be kral .