10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@kaymakam-hanim-0 x'i yalnız bırakınız
-
@ekk61 hocam duyumlar diyenden diyene göre değişiyor Ahmet Deniz'e denk gelirsen optiği o okuyup bilgileri sisteme o girdiği için direk kesin bilgiyi paylaşır bizimle sağ olsun ama diğerlerine güven olmaz
-
@doğruyadoğru ben @siyahadam 0,50 farkla söyleyeceğini düşünmüyorm açıkçası. Söylemek istemese de max 0,25 bırakmıştır payı bence. @captain hesabına göre de ikinci alternatif oydu zaten
-
@doğruyadoğru kaç olabilir peki
-
@siyahadam sabaha kadar analiz yapacaz mecbur
-
@kaymakam-hanim-0 çobanlık yaptım ama birinciliğim olmadı hiç abla
-
@mulazim min 71,75 max 72,50 diye düşünüyorum kpss öncesi olması,sınavın zorluğu,trol netler,ilave 40 kişinin daha mülakata girmesinden ötürü
-
@siyahadam hocam siz rahatça uyuyun bizi düşünmeyin zaten garibin yüzü gülür mü
-
@ekk61 şöyle oluyor tüm süreç gizli ama ahmetdeniz nickli arkadaşımız akşamları istihareye yatıyor sabah uyanınca mucizevi bir şekilde noktası virgülüne kadar verileri rüyasında görmüş oluyor çok yüce gönüllü paylaşımcı bir insan olduğu için de hemen gelip bizlere söylüyor. Her gün değişiyor ama olsun haha
-
@kaymakam-hanim-0 hahahahahaha
-
-
@kaymakam-hanim-0 lütfen daha dikkatli konuşun. Gamsız ne ya sizin için 74 ten aşağı dedim. Soru iptali yok dedim. Sınavı ben mi yaptım. Duyduğum Net tabanı vermeyecegim. Buyursun arkadaşlar gelsin paylassin. Ben umutla ve sabırla bekleyenlerin hevesini kiramam sonuçta duyum net değil. Ne bekliyorsunuz anlamadım ki 72 vb. Diyip altındakilerin morelini mu bozayim. Sizi saygiya ve adaba davet ediyorum. Hanimsiniz ya...
-
@doğruyadoğru fazla iyimser.
-
@siyahadam kötü bir şey demedim ki? Taban tahmininden çok uzaklaşsaydık rahat gitmezdi anlamında dedim noluyo aa
-
@kaymakam-hanim-0 ben tahminimi temellendirdim ama mantıksızda değil bence
-
@AhmetDeniz-0 yarın ilk yazdığın iletide bu sınav 40 ile kapattı de yine inanacağım ben senin kıymetini yokluğunda çok iyi anladım affet beni 68,25-69,75 973kişi
69,75-71,00 634 kişi
71,25 üstü 511 kişi mülakata kaldı. Bunu zihnime kazıdım artık... -
@kaymakam-hanim-0 sağ olsun yardımcı olan böyle bir arkadaşımızda var işte
-
@siyahadam hocam 74 altı herkes hesaba oturdu. zabaa kadar burdayız. bari benim listeden eleme yap gerisini biz buluruz. Biz içişleri bakanlığının ışıkları yanıyor diye mülakat listesi bekleyen adamlarız. 74 altı demekle bizi bizden aldın zaten. Yine de sağol duyumunu paylaştığın için.
-
@ayraan, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
80+ yapan 26 kişi×2.61 yapınca 》68 kişi
75+yapan 88 kişi×2.81 yapınca 》 247 kişi
73+yapan 50 kişi ×3.20 yapınca 》160 kişi
Toplamda 475 kişi yapıyor. Son kişi ile ayni puanları yapanlarında mülakata kalacağını hesap edersek bu kadar kişi sonucunda 73 olurMuhtemelen durum bu gibi "çok yüksek kapatmadi" dedi demekki 72.75 i çok geçip gitmemiş ve "74 ün altında" duyumları forum listesindeki oranla birleşince 73 ü gösteriyor.
-
@kaymakam-hanim-0 Gamsız ne ya sizin yüzünüzden uyuyamadım. Gamsız olsam paylaşım yapmam hic. Elimden geleni verdim yaranamadım. Teşekkür etmediniz, gerçi beklemedim. Uyuyacagim huzurlu uykum da gitti. Rahatlayın hanimefendi. Yatmak yok sabaha kadar yazacağız.