10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@kurpagirbanzarşi arkadaşlar bu duyumculara falan inanmamak gerekiyor. Devlet niye sınav sonucu hakkında birilerine açıkşasınki biraz mantıklı düşünmek gerekiyor.
-
@siyahadam hocam kimsenin üzülmesini istemiyorsunuz iyi niyetinizi anlıyoruz fakat sonucta duyum burdaki herkeste bunun farkında kaldı ki doğru bile olsa 10 gün sonra yine öğrenip üzüleceğiz en azından ön hazırlık olur bizim için
-
@siyahadam Hocam duyumunuzu tam bir şekilde paylaşmanız hepimizin yararına olacaktır. Kimse size sitem edemez edenin akılından aklı selim olan herkes şüphe eder. Zira adı üstünde DUYUM, yani yanılma payı ve gerçekleşme payı olan birşey. Söyleyin de gönlümüze bir damla su serpin
Geceniz hayırlara vesile olsun -
@kaymakam-hanim-0 73.75 ≥ x hak ettiniz
-
2 dk foruma girmedik konu nereye geldi arkadaş
-
@siyahadam biliyordummmmm hahaa süpersiniz
-
@siyahadam eşitmi küçükmü
-
@siyahadam koş @captain x’i bulduk haha
-
Dostlar analizi yaptık rahat bir uyku çekin. Duyuma göre taban 73,25. Yoksa niye hem ortalamanın altında hemde 74 un altında desin. Zaten önceden ortalama olayını belirtmişti. Ben uyuyorum herkese iyi geceler.
-
@kaymakam-hanim-0 küçükmü oluyor şimdi anlamadık
-
@kaymakam-hanim-0 matematiğim iyi değil ancak büyük eşittir 73.75 de olabilir altı da demek değil mi?
-
@siyahadam dediğiniz gibi
-
@siyahadam kardeşim dalga mı geçiyorsun sen_?
-
@siyahadam shjdjd en az 73,75 demiş oldunuz. “73,75 ve üstü”
-
@siyahadam net değilmi bu taban puan ya ne kadar uğraştırdınız.
-
@siyahadam, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@kaymakam-hanim-0 73.75 ≥ x hak ettiniz
Dostum hem burada hem de mesaj olarak bir çok şey yazdım sana, hele mesajlarda epey de bir ricacı oldum gizlim saklım yok ...
Ama bu "hakettiniz siz" lafindan sonra Allah aşkına söyleme duyumunu ... hakkını helal et, kal sağlıcakla -
@can-mavi bugün herkes neden alıngan. O lafı da bana demişti
-
@doğruyadoğru evet, üstelik yalnız da değil
-
uzattıkça duyumun tüm ağırlığı gitti benim gözümde. belki biliyordur ama ben yok sayıyorum artık çünkü tavır biraz alaycı olmaya başladı.
-
insanların taban puan duyumuna ihtiyacı var burası eğlenilecek yer değil.Siz hakettiniz de ne demek oluyor