10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
Ya arkadaşlar allah aşkına çok sıkıcısınız ya. Herkes nem kapacak bir şey arıyor ve herkes gereksiz çok gergin. Arkadaş “gamsız” dediğim için alınmış, ama gamsız kelimesini kötü farz ederek alınmış. Sonra doğrusunu görünce kusura bakma dedi, ben de o zaman bunun bedeli olması gerekiyor dedim fırsattan istifade dhjd o da “hak ettin” dedi. Foruma yönelik bir mesaj değildi, herkes ne yaşıyor anlayamadım ya
-
Ben cikiyorum aranızdan 73.75 ve altı duyumum. Tekrarlıyorum sadece duyum yanlış olabilir. Tabanın 70 ile kapatması dileği ile Allah'a emanet. İnşallah faydam olmuştur. 70 ve üzeri alan herkesin şansı var. Güzel sonuçlarda ve mülakatta görüşmek dileğiyle.
-
Size en başından söyledim bu şahıs sizle makara geçiyor diye iyiniyetli olsa neyse söyler, keyifle sizle alay ediyor bunun gibiler bir de makam mevki sahibi olacak ah yalan dünya diye boşa dememişler.
-
@fiona13 haklısın
-
@siyahadam, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Ben cikiyorum aranızdan 73.75 ve altı duyumum. Tekrarlıyorum sadece duyum yanlış olabilir. Tabanın 70 ile kapatması dileği ile Allah'a emanet. İnşallah faydam olmuştur. 70 ve üzeri alan herkesin şansı var. Güzel sonuçlarda ve mülakatta görüşmek dileğiyle.
Herkesin duyuma ihtiyacı var böyleleri de çıkıp dalga geçiyor birde bu kaymakam aday adayı öyle mi
-
@ekk61 gerçekten forumda yeni olduğunu kanıtlamak için elinden gelen herşeyi yapıyorsun yazmayım yazmayım dedim ama kendimi tutamadım madem bu sınav ve mülakat işlerinde yenisin , sana 2018-19-20 forumlarını okumanı tavsiye ederim güzel arkadaşım . Yani senin bu yaptığın yok duyumlar doğru çıkar mı yok kurumlar bu bilgileri sızdırır mı sohbetini yapan arkadaşları gördükçe öffff diyor tüm kullanıcılar lütfen geçmiş forumları takip et tekrardan oku , sınav tarihi veyahut sınav sonucunun önceden öğrenilebileceğini ve buralarda paylaşıldığını gör. Azıcık bir akıl yürütmeyle de , iç işler bakanlığında çalışan bir bürokratın ÖSYM sınavları okuyup bakanlığa gönderdiğinde haberi olabileceği ihtimali gerçekten gelmiyor mu aklına senin ? Misal bu yöneticinin yeğeninin veyahut oğlunun ve yahut karısının veyahut arkadaşının da bizim gibi bu sınava giren biri olduğu veyahut direk kişinin kendisinin de bu forumda dolaştığı gerçekten aklına gelmiyor mu niye duyumlara vahiy gözüyle bakmaman gerektiğini anlattım yadırgama lütfen üslubumu
73.5 candır -
Vebalden çekinip vebale girmek bu olsa gerek bu saatten sonra burasi dalga geçme yeri oluyor demek ki oturup sonuçların açıklanmasını beklemekten başka yapacak birşey yok gerçekten analiz yapan herkese teşekkür ederim iyi geceler
-
@siyahadam teşekkür ederim.
-
@siyahadam bencede çok haklı duyum alan birisi düzgünce söyler ya da hiç söylemeyip içinde saklar. Sizinki biraz gösteriyorum ama vermicem olayına kaçmış.
-
@mulazim kaç gündür bekledik sabrettik böyle duyumu olan keşke hiç söylemese bilmem 73 > x falan ne ise paylaş yok paylaşmayacaksanız hiç ortaya atmayın, 70 üzeri şansı var deyince 71 yapan adam haklı olarak lan acaba giret miyim mülakata diyecek sonuç gelecek ki kaybetmiş vebalden kaçarken gerçekten vebale girmek bu işte
-
@siyahadam yahu sen bu yeni forumculara niye bakıyorsun adamlar girdikleri sınavın geçmiş forumlarını okumaktan , geçmiş sınav süreçlerini analiz etmekten aciz her sene aynı şeyi baştan konuşuyoruz sen ağzınla kuş tutsan birtane çıkacak yırtık dondan çıkar gibi saçma sapan konuşacak , yok böyle adamlar yönetici mi olur yok böyle ülke mi olur yok böyle forum mu olur gibi sen her yazılan mesajı görüp dertleneceksen valla işimiz var
Bu arada geçen sene sen ve @Daywalkerss kardeşim sayesinde biz öğrendik barajı He şimdi ki duyumun boş çıksa ne olur adam gitsin kendi yapamadığı netine kötü geçen sınavına üzülsün ben geçen sene hem 72 küsür hem 71 küsür diye iki duyumum olduğunu söylememe rağmen linç ettiler umrumda oldu mu ? Hayır!!! neden gitsin eşşek gibi çalışsın alsın puanını düşük almasının suçlusu neden duyumunu paylaşan olsun ki , burada kendi istediği baraj puanı duyum olarak paylaşılmadı diye vır vırlanmanın da alemi yok .
Tekrardan net olmasa da duyumunu paylaştığın için teşekkür ederim… -
Evet olası duyumcu arkadaşları kaçırma operasyonumuz tamamlandığına göre herkes dağılabilir. Sonra da niye kimse duyum paylaşmıyor falan denir. Çok abartıyorsunuz hakikaten.
-
@doğruyadoğru ne tuhafsiniz ben size 73.75 ve aşağısında duydum dedim. Bitti sadece duyum. Net söylemem çünkü birileri çok üzülür. Ve elimdeki bilgi kesin değil. Siz sadece düşük kapattığına sevinin, soru iptali olmadığına sevinin yeterli. 31 yaşında Kamu Görevlisiyim ben ne dalga geçeceğim. Daha yazmam bu başlığa duyum felan.
-
@kamucu-1 sorun duyumun paylaşımı değil, bunun oyuncak edilmesi kimse öyle bir tepki vermedi hatta aksine yanlış çıksa bile helâl olsun sorun değil diye peşin peşin dedi
-
@siyahadam yazma böyle dalga geçeceksen
-
@siyahadam hocam gecemizi zifiri karanlık ettin söyle ne duydugunu lütfen. 70 üsti umutansın diyorsun 71 alan adam umutlanır şimdi madem vebal diyorsun 71 alan adam kazanamazsa vebal olmaz mı ? abi cocuk değiliz aklı basşında adam seni linç etmez edenide umursama lütfen. yapma ya gecemizi güzel bitirelim gel söyle hocam. benim hakkım sana helal olsun şimdiden ( varsa eger )
-
Arkadaşlar kırıcı olmayalım lütfen altı üstü bir sınav olmasa seneye bir daha denersin bir insanın kalbini kırmaya değer mi
-
@kurpagirbanzarşi üstad üstüne alınması gereken kişiler biliyor kendisini , benim yazdıklarım net açık , duyumu ister net ister küsüratlı paylaşır adam , belki kendisine bu bilgiyi veren paylaşma demiştir adam da dayanamamıştır paylaşmak istemiştir üstü kapalı , ya her ne kadar anonim hesaplar da olsak sonuçta bir ip adresi kullanıyoruz bir telefon ya da PC den bağlanıyoruz , herşeyi de açık açık konuşmak istemeyebilir , kimimiz duyumu olduğu halde benim tahminim şu diye paylaşmış da olabilir üstü kapalı vaziyette .
Benim demek istediğim olasılık hesapları içerisinde geçmiş senelerde buralar da amme hizmeti verir gibi hiç gereği yokken riske girip insanlara bir nebze olsa haber uçurmaya çalışan kullanıcıların küstürülmemesi ve linç edilmemesi yarın aynı kişiler 2022 sınav tarihi için de burada forumdaşlara bilgi ve tarih verecek bunu engellemiş olmayalım en azından. Ama ne yazık ki böyle bir kültüre sahip bir topluluğuz , düzinelerce cümle kursak boşa… -
@kamucu-1 neyse hocam uzatmak istemiyorum. Allah herkesin hakkında hayırlısını versin. Allah vatana millete hayırlı olacaklara bu mesleği nasip eder inşallah. Cümleten hayırlı geceler.
-
@kamucu-1 düzinelerce cümle kurulsa doğru evet diken üstünde olanlar var bazılarımız ona cevap vereceğine HAKLI tepkilere tepki veriliyor ilginç değil mi_? 70 i geçen herkesin umudunun olması gerçekten önemli bir bilgiydi kimse bilmiyordu