10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@kamucu-1 hocam haklısın eyvAllah stres ve endişe insani sabırsız bir hale getiriyor arkadaş en azindan bir puan aralığı söyleme şansı olsaydı yani mesela 72 altı beklemesin arkadaşlar dese eyvAllah derim bizde forumdayız sizler bizlerden daha kıdemlisiniz amenna fakat olasi bir duyumda yeni ve heyecanlı arkadaşların durumları dikkate alınarak paylaşılırsa sorun olmaz, sizin var mı bu konuda düşünceniz ya da duyumunuz? Yanlış çıkarsa kimsenin linç etmeye hakkı yok çalışır 80 alır girmez bile foruma ama sınırda olursa yeri gelir Ahmet Denizin dediğine bile bel bağlar bu işler böyle
-
2 saat uyuyayım dedim o kadar konuşmuşsunuz ki uyku sersemi sınav açıklandı sandım
-
@siyahadam herkesi düşünerek bir veri yazmış lütfen arkadaşlar duygularınıza hakim olalım gerek yok bu kadar gerilmeye gayet net şeyler söylemiş
-
@kurpagirbanzarşi bana 73.5 candır yazmıştı belki budur bildiği puan
-
@doğruyadoğru kardeş adama ÖSYM başkanı gibi bel bağlamaya yeminli misiniz ben anlamadım herif söylemiyor boğazına mı basıp alacağız zaten netleşirse tekrar yazarım dedi demek ki geçmişte ağzı yanmış üfleyerek yiyor birşeyleri ayrıca 70 üstü bu adam dese de ümitli demese de ümitli sadece bu cümleye takılıp linç mi edelim Ahmet deniz denen laylaycı 10 şey söyluyor 10 u yalan çıkıyor ona goy goy yapıyorlar , adam geçen sene barajı burada paylaştı diyoruz @siyahadam için adamı sık boğaz ediyorsunuz yukarı da yazdığım sebeplerden ötürü adam söylemiyor hacım evini mi basalım , arabasını mı yakalım :)))
-
@kamucu-1 geçen sene bildiği için darlıyorlar adamı. keske tam ne oldugunu söylese
-
@ekk61 yok üstad bende ilk günden beri 73-75 bandı tahminim vardı , @siyahadam ilk duyumu böyle paylaşınca herhalde 73.5 diye içime doğanı paylaştım , benim de sizlerin puanları gibi sınırda bekleyen arkadaşlarım var canı gönülden istiyorum 72.25 ile kapamış olsun da bari onlar da girsin diye. Sitenin tuttugu istatistik yine bize en doğru bilgiyi verecek gibi ama bakalım
-
@doğruyadoğru arkaşım boşver devletimizin açıklayacağı tarihi bekliycez artık yapacak birşey yok. Duyumlar yüzünden kırmayalım birbirimizi.
-
@ekk61 kırma yok üslup hoş değil sadece
-
Listeler bakanlığa gitti mi bu konuyu anlayamadım bir arkadaş aydınlatırsa
-
@kamucu-1 olsun olsun en sağlıklı sonuca 12 ağustosta ulaşacağız zaten.
-
ATARSA 12
-
ne güzel kurtlar vadisine yeniden başlamıştım, izliyordum.. bir gireyim yeni birsey var mı diye ortalık 56 olmuş
-
@kurpagirbanzarşi vallahi size de hak veriyorum , keşke duyum bize gelseydi şak diye yazdaydık ama işte… Herkesin tarzı ve düşüncesi aynı değil saygı duyuyorum , kendini sınırda hisseden dostlarıma da tez zaman da ferahlık nasip etsin rabbim. Sınırda kalma endişesinden elimde telefonla forumda dolaşmaktan 10 günlük Antalya tatilimde 8 gün denize girmeden , otelin lobisinde pineklediğimi bilirim.
-
@doğruyadoğru ya o kadar kötü etkileniyorsanız zaten ösym’yi bekleyin. Ösym ilanından önce kim derse desin asla net ve kesin değildir zaten. En sağlam kişi bile söylese değişebilir
-
@kamucu-1 Sanki geçen seneydi bu durum bir arkadas yazıyordu lobiden ayrılamıyorum meraktan oturdum kaldım diye
-
@mülkiidare110
O ruh halindeydim ama yazdım mı yazmadım mı buraya vallahi hatırlayamadım -
@kamucu-1 ya da özelden konuştuk çok gereksiz şeyleri hatırlıyorum sınavda aklıma gelmiyor bu da hayatın bana bi cilvesi sanırım
-
Arkadaşlar ben de 71 75 arası arkadaşlara sabır diliyorum cidden stresiniz büyük ama biraz daha anlayışlı olmaya özen gösterelim adam 80 puan almış sakin bir şekilde sonucu da bekleyebilir ama duyduğu bazı şeyleri paylasmış kendince nedenleri vardır illa tam net bir şey söylememesi en doğal hakkı çünkü güvenilir bir kaynak bu sepeple tam sayı söylemiyor bence ben tekrardan duyum paylaşan arkadaşlara teşekkür ediyorum. 71.50 duydum bi yerden ben de ama ben bu mecrada yeniyim duyumuma ben bile yüzde 30 40 güveniyorum ama duydum. Duyulan şeye duyum denir. Duyulan her şey kesin değildir adı üstünde duyumdur. İsteyen duyduğunu net paylaşır isteyen bazı kısımlarını. Herkese iyi geceler diliyorum boş boş bekliyorduk bak adam sayesınde biraz heyecan geldi. Ben tekrar siyah adama teşekkür ediyroum
-
@eşref usta nerden duyuyorsunuz harbi cok merak ediyorum