10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@ekk61 sen yenisin galiba
-
@mülkiidare110 Hocam hukukta 40 soru rahat yapılabılır tarzda zaten bunu bılmeyenler sınava saglam hazırlanmamıstır zaten ve bu arkadaslar bu soruları yapabılınce aaa sınav kolaydı falan dıyor mevzu 45 netten sonrasında baslıyor 50 net ustu yapan ne kadar kısı var .
-
@eşref hocam ben senin dediklerine katılıyorum demek istediğim mesela KOSGEB sorusu güzel detay bir soruydu ama burada çalışanın aklının karışması veya sınav anında STB seçeneğine gitmesi daha olası diğer türlü dediğim şekilde davrananlar direk CB yi işaretledi geçti. Bunu kast ediyorum yoksa sınav kolay falan değildi
-
@kuşcubaşı-eşref kaynaginiz kamu görevlisi mı?
-
@mülkiidare110 Haklısın hocam
-
@siyahadam hocam puan duyumu paylaşmayacaksan hiçbir şey paylaşma yani insanları daha çok meraklandırıp sürekli forumda senden ileti beklemelerini sağlamana gerek yok boşu boşuna ya sözünde dur duyum gelirse tam bir şekilde paylaş yada buraya gelipte kimseyi meraklandırma insanları ümitlendirip bir şey paylaşcakmış gibi gösterip boş ileti atma duyumla ilgili daha çok zarar veriyorsun insanlara
-
Değerli arkadaşlar, @siyahadam hiç duyum paylaşmayacağını söylemişti. Geçtiğimiz senelerde çok linç ve hakarete maruz kalmış. Ki gerçekten net tahmini yapmak riski bir konu. Belki çok az kişinin başına gelmiştir ama paylaşılan netlere inanıp ardından da 0,25-0,50 ile kaybedince geri toparlanmak bazıları için çok zor oluyor. İnsanların hayalleri yıkılıyor ve bu böyle kariyer meslekleri sınavlarında olunca daha ağır oluyor. Dünden beri neden bu kadar yüklendiğinize anlam veremiyorum. Hiç açıklama yapmayacağını söyleyen bir arkadaşımız bizlerin ısrarı üzerine açıklama yapmış, kendisine teşekkür edelim yeter.
Duyum paylaşan insanlara her defasında böyle yüklenirsek burada ancak “tahmin paylaşım”muhabbetleri yaparız.
En azından “max 75’i geçmez” diye saçma bir paylaşım yapmadı.
-
@kaymakamme duyumum ve aktaracağım bu kadar nasıl zarar veriyor anlamadım.
1 Soru İptali yok bunu ilk ben paylaştım.
2 Ortalama 73.75 ve altında
3 471 kişinin mülakata kaldığı söyleniyor anlamadım nasıl faydası yok da zararı var ben anlamadım.
Net duyduğum tabanı paylaşamam dedim. Bu da benim düşüncem dediğim sayının altındakilere haksızlık edemem. Sonuçta paylaştığım bu kadar bilgi işinize yarıyorsa alın yaramiyorsa unutun gitsin. -
@siyahadam Buradan bilgi gelen arkadaşlara sesleniyorum forumu görüyorsunuz. Faydaniz olsun diye duyum paylasiyorsunuz linç ediliyorsunuz. Ona göre ben hata yaptım siz yapmayın.
-
@siyahadam hocam baraj genel itibariyle bu sene yüksek konuşulduğu için açıkçası 72.5-73.5 civarının duyumdan önce çok umudunun olduğunu düşünmüyorum..Duyum ister istemez herkesin beklediği nete göre etki yapıyor mesela 74-75 bekleyenler bi derin nefes alırken daha alttakiler acaba net olarak kaçta kaldı diye kendi gidişatları için meraklanıyor ki bu da çok doğal ve insani bir durum..Seni de anlıyorum aralık vererek paylaşsan da elestiri gelecek, 73.75'in altında desende gelecek veya tam rakamı versende sonuca göre eleştiri gelebilir. Burada önemli olan duyum denilerek söylenen rakamların %100 kesin olmadığının bilinmesi ve kesin sonuçlar açıklanana kadar kimsenin tam olarak bir beklentiye girmemesi gerekiyor..Bu demek değil ki aktarılan duyumlar doğru çıkmayacak, çıkabilirde 2018 de cıktı, 2019 da çıkmadı, 2020 de çıktı..
-
@siyahadam forumun ortalamasinin altında yazmistiniz geçerli mi peki
-
@siyahadam hocam paylaştığınız sizin direkt elde ettiğiniz kaynak değil zaten duyum bu doğru da çıkabilir yanlışta böyle aralık verip daha çok merak uyandırıyor sonuçta duyumum bu puan şu olabilir diyip geçebilirsiniz siz bu kadar ince düşünmeyin yani herkes kendine göre yorumlasın çoğumuz netim şu diyip beklediğimizin altında netlerde gelebiliyor yanlış hatırladığımız sorular yüzünden duyum diye kimse kendini garanti de görmesin zaten kendini özellikle sınırda olanlar önceki senelerde de oldu şimdi de olacak netini yanlış hesap eden
-
@siyahadam, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@kaymakamme duyumum ve aktaracağım bu kadar nasıl zarar veriyor anlamadım.
1 Soru İptali yok bunu ilk ben paylaştım.
2 Ortalama 73.75 ve altında
3 471 kişinin mülakata kaldığı söyleniyor anlamadım nasıl faydası yok da zararı var ben anlamadım.
Net duyduğum tabanı paylaşamam dedim. Bu da benim düşüncem dediğim sayının altındakilere haksızlık edemem. Sonuçta paylaştığım bu kadar bilgi işinize yarıyorsa alın yaramiyorsa unutun gitsin.ben sadece bu kadar merak uyandırıp net bir puan söylememizini anlamıyorum arkadaşlar böyle aralık verince kendilerince tahmin üretmeye çalışıyor daha çok farkındaysanız büyük eşit küçük eşit gibi ifadelerle duyumum bu diyip geçebilirsiniz yani kimse sizi yanlış bildin diye eleştirme hakkı yok zaten
-
Afedersiniz ama yapılan duyumun pestili çıktı ne bu ya çocuk oyuncağı mı aralık veriliyor. Ya tam paylaşın ya da hiç paylaşmayıp insanları heyecanlandırmanın anlamı yok net olun lütfen. Çok zor bir şey değil şunu demek zor olmamalı"Arkadaşlar aldığım bir duyum böyle böyle taban puan bu dendi bana" ama net değil dikkate alıp almamanız sizin takdirinizedir. Gibisinden
-
Önce burdaki barajdan daha düşük dendi sonra 73.75 ve altı burdan bile biseler anlasiliyorya ...şahsım adına hiç merak konusu uyandirtmadi....burdaki insanların zekâlarına hakaret yani duyumla gerçekle ayirtedebilecek kadar makul ve mantıklı bireylerin burda olduğunu düşünüyorum o yüzden sağolsun der geçerim
-
Yapilan analizler olsun forum ortalaması olsun beklenti olsun zaten kaç gundur sınavin 73.75 in üstüne çıkma ihtimali neredeyse imkansız olduğu aşikardı. Duyum getiren arkadaşlara teşekkür ederim ancak 73.75 in altında 70 in üstünde herkesin ihtimali var demek sınavdan ümidini kesmiş 70.5 yapan kişilerin beklentiye girmesine sebep oluyor ve sınav sonucu açıklandığında bunun yıkımı daha büyük olur. Sonuç beklemekten elini ayağını çeken 70.75 yapan arkadaşım sabah heyecana kapılıp acaba olacak miyim diyor. Umut etmeyi bırakan bu kişi bir an olsun heyecana girdi... Net olsak daha mı iyi
-
Bu sene liste yapmada da yetersiz kaldık sanki forum olarak
-
Şifremi unuttuğum için 2 gündür giremedim. Öyle uzaktan uzaktan takip ettim. Ne içimizi parçalayan doğal afet konusunda ne de paylaşılan duyumlar konusunda sergilenen yaklaşımlar, söylenen sözler hoşumuza gidecek türden değil. Lütfen sakin olunuz. Direk duyum konusunda fikrimi belirtecek olursam ;
@siyahadam kardeşim sana hatırlarsan birkaç gün önce forumda yazılan her şeye dikkat etmemen gerektiğini söylemiştim. Sağol paylaşımların için. 73 küsür veyahut altı olan arkadaşlar, hıncınızı çıkaracağınız kişi @siyahadam veya ÖSYM değil, kendiniz. İnsanın burnundan getirmeyin. Adı üstünde duyum. Gelecek sene de muhtemelen sınava gireceksiniz. İnsanları soğutmayın bu tür işlerden. Ama bir bakıyoruz ki tartışma çıkmış, hakarete varan sözler söylenmiş, nezaketimizi kaybetmişiz biz dostlar.
Bu gözler ahmetdenizin çağrılıp konuşturulduğu, duyumunu paylaşan insanın da susturulduğunu gördü 24 saat içinde.. Bu başlığın az çok 3 yıldır müdavimi olarak söylüyorum. Duyumculara saygı sahtekarlara mesafe.. Kalın sağlıcakla.. Mülakata kadar sessizlik içindeyim.. Doğrusu budur. @siyahadam tekrar teşekkürler. -
-
@kymkm109 dostum kimse kendi aldığı puanın hıncını kimseden çıkartmıyor, olayı çarpıtmaya gerek yok ....