10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@zoll13 Hocam sınava giren güvendiğim bir arkadaşıma bir kamu görevlisi sadece 71.50 yazmış mevzu bu kamu görevlisi kim tanımam etmem .
-
@eşref eyv üstad
-
@zoll13 ama ben 72.25 471 yazan arkadaşa 71.50 dan daha fazla güvendim acıkcası daha tutarlı bir duyum gibi geldi
-
@eşref hocam bir önceki sayfalarda bende 71.50 duyduğumu ifade etmiştim sizden de gelince bu 71.50 duyum biraz kuvetli oldu, dediginiz gibi sadece bir duyum
-
@eşref benim tahminim ve isteğim de 71.75 falan cunku cok sevdiğim 2 arkadaşımın 72 ve 72.75 neti var onların kalmasını çok istiyorum
-
@eşref zaten düşük olması herkes için iyi olacak bir şey neticede 71.75 de olsa 78.25 de olsa 440 kisi dolacak en azından 70 barajını aşan kişilerde hak ettiği şekilde mülakata kalmış olur
-
@kurpagirbanzarşi hocam mantık ilminde bu tarz bilgilere 'mümkümdür' deyip geçmek gerekiyor. Kesin olmamakla beraber olması mümkün. Kimseyi üzmek veya ümitlendirmek gibi bir derdimiz yok amaç geçmeyen şu günlerde duyumlar muhabbetler analizler derken kesin sonuç zamanını getirmek
-
Ben 9. kişinin netini çok merak ediyorum. Yani kaç netle ilk 10 a girmek mümkün bu konu hakkında duyum var mıdır ? Sadece ahmet denizde olur muhtemelen
-
@eşref zhdldlsjfjdlfj hahahahahahahaa
-
Benim duyumum da tabanın 71.50 olduğunu 440 kişiden fazla bir sayının mülakata kaldığı, soru iptali olmadığı ve 80 üstü netinde yine çok fazla olmadığı yönünde ama kaynağım 1. derece değil. Böyle bir söylenti var. Güvenilirliği konusunda garanti vermiyorum.
-
@eşref ya gerçekten öyle yani. Şu an bakan çıksa dese taban şu diye ösym sitesinde görene kadar bel bağlamam şurada beklemekten ciğerimiz solmuş az vakit geçirelim diye foruma giriyoruz bin türlü hassaslık alınganlık yok vebal kelimeleri falan. Çok ürkütücü cidden
-
@eşref Garip gelebilir ama ben son dakikada boş bıraktığım 7 8 soruyu işaretledim . Bunların 5 tanesınde yüzde 95 emın olmakla beraber yüzde 100 olmadığı için hepsini yanlıs saydım. Hafızam benı yanıltmazsa +80 netım olabılır. Ama şunu söyleyeyim geçen sene 1.5 netle mülakata girememıstım ilk yılımdı o zaman şöyle düşünmüştüm 68 le 75 net yapan arasında bilgi farkı yok tamamen nasip ve sınav şansı bu senede 76 82 arası için bunu düşünüyorum.
-
@eşref ah be 8 soru dedin içime oturdu..Bende 8 sorunun 5ı ni işaretledim 4ü yanlış 1i doğru çıktı. Bıraktığım 3 soruda doğruymuş yanlışları tercih etmişim
-
@mülkiidare110 Hocam ben de boş bırakamama hastalığı var 2 şıktan fazla elersem mutlaka işaretlerim . Bu sınavda hukukta 2022 ekonomıdede endeks sorusunu boş bıraktım sadece . Gecen sene 9 soruda 2 doğru vardı. Bu sene 8 de 6 olacak gibi ama yüzde 100 emın olamayıp manipule etmemek adına 8 de 3 sayıp girdim buraya netimi. Dediğim gibi nasip ve sınav şansı eğer 81 82 net alırsam 75 net yapan arkadaştan hiçbir farkım olmadığını biliyorum tabi onun sizin gibi 5 te 1 tarzı olduğu durumda
-
@eşref Bu neti yapıp barajı 71 küsur beklememım sebebi sadece duygusallık değil derece için sınava hazırlandım ve denemelerde ortalama 85 net yapıyordum bu sepepten sınavın zor olduğuna adım gibi emınım çunku sınav sansı yanımda olmasına ragmen 80e yakın bı net yaptım
-
@eşref dediğine katılıyorum sınav konuları açısından bilgi birikimi olarak çok aşırı fark olduğunu düşünmüyorum netler arasında eğer kişinin sınav şansı yanındaysa 5 6 net ileri atabiliyor
-
@mülkiidare110 Hocam inan kendimden iyi gördüğüm çok sevdiğim bir arkadaşım 72.75 yaptı yani benım kadar hatta benden çok hak edıyor mulakata kalmayı insaşah gecen seneden düşük olur şu baraj
-
@eşref sınav anında soruları çözerken benim dikkatimi çeken şey "cumhurbaşkanı" cevabının çok olması oldu. Bu bile netlerin yüksek olmasında bir etken öncülü soru olmadığı için bilmeyenler cumhurbaşkanını işaretledi geçti
-
@mülkiidare110 Hocam bu spesıfıkbır detay cbyi bilmeyenın bu şekılde yüksek net yapması düşük ihtimal
-
@eşref öyle ama sınav öncesi genel kanı şuydu: soruyu bilmiyorsan ve şıklarda cb varsa %60 %70 civarı sorunun cevabı cb'dir boş bırakma şeklindeydi herkesin hocası aynı öneriyi yapmış