10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
71.5 duyumunu ben de almıştım lakın 72.25 duyumu daha guvendiğim bir yere ait o yuzden paylaşmiştim. hala 73 net diyen dostlarımız var buralara çıkmasını mümkün görmüyom taş çatlasa bu saatten sonra 72.75 ile kapatır bence 71.5 ile 72.75 arası bi yerde kapatacak tabı bu tahmın duyum deil duyumu üstte paylaştm
-
erken açıklanma ile ilgili bir bilgim yok tahminimce belki 1 ya da 2 gün önce belki açıklarlar
-
@f16 aldığınız duyumları paylaştığın için çok sağol reis teşekkür ederim
-
@f16, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
71.5 duyumunu ben de almıştım lakın 72.25 duyumu daha guvendiğim bir yere ait o yuzden paylaşmiştim. hala 73 net diyen dostlarımız var buralara çıkmasını mümkün görmüyom taş çatlasa bu saatten sonra 72.75 ile kapatır bence 71.5 ile 72.75 arası bi yerde kapatacak tabı bu tahmın duyum deil duyumu üstte paylaştm
oysa her şey bu kadar basit :)) eyvallah aga
-
Siyahadam ne ergensin la. Tripler miripler.
Millet bir şey rica etmiş yazıyosan yaz yazmıyosan yazma ne uzatıyon? -
Umarım 2019daki kontenjan dolmadı hikayesi gibi absürt bir durumla karşılaşmayız duyumlar gerçek çıkarda düşük kapatır
-
@siyahadam aldığın duyumları paylaştığın için çok teşekkür ederim. Bende forumu eskiden beri takip ederim. Duyumları genelde doğru çıkar arkadaşın. Aldığı bilginin ne kadarını paylaşacağı onun bileceği bir iş. Hiç paylaşmayabilirdi de...
-
-
@f16 teşekkür ederiz hocam
-
@f16 teşekkür ederüz sağolun
-
Kaldırın kafaları duyumlar geldiğine göre havada uçuşan rakamlar var . 71,50 duyumu bana da çok geldi. İlk dediğim gibi 511 kişi mülakat 71.,25 kapatma puanı. Güzel günler geçirin. Mülki yardım da bulundun mu temaya hala ses soluk yok takip ediyorum seni. @siyahadam ortaya bomba atıp gitme insanlar umutlanıyor. Vebal konusuna gelince sen kimsenin sorusunu ne sildin ne arttırsın. 80.50 neti sen mi hesapladın. Yoksa onu da mı duydun
-
@siyahadam, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@siyahadam Buradan bilgi gelen arkadaşlara sesleniyorum forumu görüyorsunuz. Faydaniz olsun diye duyum paylasiyorsunuz linç ediliyorsunuz. Ona göre ben hata yaptım siz yapmayın.
Güzel insan, kimse seni duyum paylaştın diye linç etmeye kalkmıyor, olayı ya yanlış anladın ya çarpıtıyorsun, gir bak profilime son 3 yıl hariç sınav tarihini mülakatın açıklanma tarihini vs ilk paylasanlardan biri olduğumu göreceksin, olay duyum paylaşman değil, tam aksine "paylaşacağım deyip paylaşmamak" veya "biliyorum ama paylaşmam" demen
@f16 nickli arkadaş 72.25 - 471 olayını dün paylaştı,hemen akabinde sen "sınavların okuması daha bitmedi" yazdin aradan 3 4 saat geçti desin ki duyum aldım 471 kişi mülakata kalmış, taban puanı biliyorum ama soylemem" işte herkes bu konuda gerildi, yani "aaa duyumcu dostlar goruyorsunuz" tarzı ifadelerle buradaki arkadaşları töhmet altında bırakmak hoş değil, he paylaşıp paylaşmamak da sana kalmış, ama yok 74 >x yok 73.75 > x gibi ifadeler yanlış , en az 3 kişi watsaptan mesaj çekti 73 ile kazanırım umudum vardı şimdi tereddüte düştük diye ... kaş yapalım derken göz çıkartmak olmaz
-
@AhmetDeniz-0 adammm adammm senin kıymetini çok iyi anladık reis geceden, keşke burada olsaydın gözüm yollarda kaldı
-
511 kişinin mülakata kalması bilemedim
-
@ahmetdeniz-0 insaallah senin dedğinin gibidir dostum düşük kapatmasını en çok ben isterim
-
@f16 dostum @AhmetDeniz-0 nickli arkadaşımız forumun en güvenilir trolu, muhabbeti ve cevapları güzeldir, ama duyumlarını boşver:)
-
@can-mavi biliyorum gayette anlaşılıyor ama benimki duaydı sadece düşük kapatması için 2021 sınavı gerçekten ilginç sonuçlara gebe
-
@f16 71.50 - 72.25 arası olabilir hocam galiba bu 71.50 puanını herkes duyum olarak almış
-
@kurpagirbanzarşi esas problem şu burda biz 72 leri konuşurken duyum, tahmin vs ya daha yüksek kapatırsa ben ihtimal vermiyom ama böyle olursa hakkınızı helal edin.
-
@kurpagirbanzarşi ya ben duyum işini çok anlayamıyorum. Mesela 71.5 duyumu aldım diye bir şey başlıyor herkes ben de duydum ben de duyduma dönüyor sonra birisi çıkıyor 72.25 diyor ben de duydum ben de duydum oluyor tahminler duyuma duyumlar tahmine dönüşüp duruyor sürekli fakat baktığınızda forumda paylaşılan duyum telegrama telegramdan instaya instadan foruma geri dönüyor sonra duyumu teyit etmiş oluyoruz. Bu durumu seneler önce bu sınav İçin değil guy için yaşamıştım ha geldi ha gelecek 2 bin kişi derken bi baktık bir buçuk sene geçmiş yine bilenler bilir 2017 SGK denetmenliği mülakatı bir sene sonra açıklandı resmen ve bi süre sonra duydum bu hafta açıklanacak duydum bu hafta açıklanacak diye top çevirdik. Yani gereksiz yere insanlar birbirlerine giriyor burada anlam veremiyorum sınavın kapatacağı alan belli 72-73.75 arası yığılma var bu arada olanlar ben dahil stresle karışık beklemekten başka çare yok bu Umut verdin bize diye birbirine girenleri de anlamıyorum bir otorite mi gelen kişi niye umut bağlıyorsun bir söze beklemekten başka çare var mı bu kadar beni linçlediniz çıkar göster ispatla havasında devam etmemeli sakin olun.