10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@ömermuhtar, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
@antimülakat yorumunuz icin tesekkurler hocam da 2018 sinav sonucu oncesi baraj ve kontenjan haberi nasil yapildi peki ve tuttuda haber ve duyumlarda sans eseri degil gibiydi ?
Klasik'den test sınavına geçileceğini aylar öncesinden paylaştığım gibi kontenjan ve baraj bilgisi nide paylaşmıştım ondan esinlenmiş olabilirler o zamanlar. )
-
@amirim Üstad var mı bir gelişme ?
-
2018 sınavından sonra çoğunun tahminleri boşa çıktı. Bilip bilmeden atanlar insanlara umut veriyor kimse burada ego tatmin etmesin.
-
@eşref ben de 10.kişiyi merak ediyorum, 10.kişi de ilk 10'a girmiş oluyor ya ondan
-
@antimülakat hacım zaten puan ve sıralamayı insanlar ÖSYM den öğrenmiyor , sınav sonucu ve başarı listesi bakanlığa ulaştığında bürokratlardan öğreniliyor diye tahmin ediyorum
-
@cevatcobanli444 ilk on direkt alınıyor mu hocam
-
@amirim 2021 hakkında da birşeyler söyleseniz keşke
-
@cevatcobanli444 yok hocam sıralamada tek rakam olması çok havalı ama 10un da ayrı bir tarzı var tabi
-
Allahın rahmeti, bereketi inamı ihsanı üzerinize, üzerimize olsun dostlar. yavaş yavaş bir sınav sürecinin daha sonuna yaklaşıyoruz vatana millete en iyi hizmeti edecek mülki idare amirlerin çıkacağı bir liste olması duasıyla hayırlı günler diliyorum. ülkemize, milletimize çok dua edelim
-
@amirim üstadım özele bakar mısınız
-
@anadolu-109 Amin hocam çok doğru söylediniz. Bu zor günlerde Allah devletimizin, milletimizin yardımcısı olsun. Bizlerede hayırlısı ile kaymakamlık mesleği nasip olur inşallah.
-
Arkadaşlar geçen sene 77 alan kaçıncı olmuştu ?
-
@srsmn sanmıyorum
-
Şuan durum nedir arkadaşlar liste ortalaması duyumlar hepsi toplu bir şekilde söyleyebilecek var mı ?
-
@öylesinebiri, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Şuan durum nedir arkadaşlar liste ortalaması duyumlar hepsi toplu bir şekilde söyleyebilecek var mı ?
Hocam hatırladıklarım
- Soru iptali yokmuş.
- Ortalama 73,75’in altındaymış.
- Başka bir duyuma göre ortalama 72,25 imiş ve 471 kişi mülakata kalmış.
- Yine bir başka duyuma göre halen okuma işlemi devam ediyormuş.
Benim hatırladıklarım ve forumda paylaşılanlar bunlar. Unuttuklarım varsa arkadaşlar yazabilir.
-
Bu hafta açıklanır mı ne dersiniz?
-
Ösym Yks gibi cok katilimci olan bir sinavi takvimden once acikladiysa , mumkun
-
Bir sonraki sınav icin bilgisi olan var mi ?
-
@erickcartmann 60-75 arasındaydı üstat sıralaması
-
Duyumcuları küstürdünüz ses seda kesildi yine